Local

Poliţia, în alertă! Bărbat încătuşat lângă sediul Universităţii „Al.I. Cuza”, din Iaşi! Cea care a alertat autorităţile este chiar fiica lui, studentă la Drept! – EXCLUSIV

Publicat: 04 mai 2022
Un individ cu mâinile încătuşate la spate şi Institutul de Psihiatrie
Un bărbat a fost reţinut de poliţişti în sediul Universităţii "Al.I. Cuza", din Iaşi

Un bărbat a fost încătuşat astăzi, 4 mai 2022, chiar în sediul Universităţii „Al.I. Cuza”, din Iaşi! Totul, după ce fiica acestuia, o studentă la Facultatea de Drept, a alertat autorităţile. Individul a fost preluat de oamenii legii şi dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

Autorităţile ieşene au fost puse pe jar: un bărbat a fost încătuşat astăzi, 4 mai 2022, chiar lângă sediul Universităţii „Al.I. Cuza”, din Iaşi! Totul, după ce fiica acestuia, o studentă la Facultatea de Drept, a alertat Poliţia. Individul a fost preluat de oamenii legii şi dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Un bărbat a fost încătuşat în sediul Universităţii „Al.I. Cuza”, din Iaşi

În urmă cu câteva ore, o tânără studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Al.I. Cuza”, din Iaşi, a telefonat la numărul pentru apeluri de urgenţă 112 şi a chemat Poliţia în ajutor. Fata le-a povestit oamenilor legii că tatăl ei a apelat-o pe telefonul mobil şi a anunţat-o că vine să o caute. Aceasta a mai relatat că tatăl ei are probleme psihice şi că ar fi căutat-o în căminul în care este cazată.

„Tânăra a anunţat mai apoi că tatăl ei i-a spus că va merge la Universitatea „Al.I. Cuza”, pentru a o vedea. Aceasta se temea, motiv pentru care a sunat la Poliţie. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi agenţi, iar aceştia l-au identificat şi încătuşat pe bărbat, ce devenise recalcitrant când a fost confruntat”, a declarat miercuri, 4 mai 2022, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Individul, încătuşat şi dus de poliţişti la „Socola”

Oamenii legii au mai afirmat că bărbatul a fost încătuşat şi, mai apoi, a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea evaluării de specialitate. Surse judiciare spun că individul este cunoscut cu afecţiuni psihice, motiv pentru care şi fiica acestuia, studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Al.I. Cuza”, din Iaşi, a apelat la ajutorul autorităţilor, temându-se pentru integritatea ei.

„Momentam, a fost emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, beneficiară fiind fiica acestuia. Cercetările continuă, iar, la final, vor fi luate măsurile care se impun”, a încheiat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Astfel, astăzi, bărbatul a fost încătuşat lângă sediul Universităţii „Al.I. Cuza”, din Iaşi, după ce fiica acestuia a alertat autorităţile.
Comentarii
  • „a fost emis un ordin de protecţie”, adica ati scos o hartie la imprimanta! Fata sa si-o puna sub perna noaptea, s-o apere de cel rau.

    De faptul ca suspectul a fost luat pe sus si declarat direct nebun, fara sa-si sune avocatul, nu spuneti nimic.

Adauga un comentariu