Eveniment-Social

Politia l-a gasit pe Calin Roman in casa, baiatul primarului din Deta

Publicat: 24 iul. 2011
1

Politistii au perchezitionat casa baietilor primarului din Deta. Rudele victimelor s-au deplasat si ele la fata locului. Politistii au cerut întariri. Cagule, cutite si alte arme albe au fost gasite în casa acestora. Calin Roman a fost gasit in casa, însa pana acum nu se stie unde este Bogdan Roman. Calin Roman a fost dus la audieri. Principalul vinovat, Bogdan Roman, nu a fost gasit. „El va fi retinut pentru 24 de ore. Se va continua ancheta, se vor continua cercetarile. Politistii continua filtrele”, a declarat Madalina Mezdrea, purtator de cuvant al IPJ Timis. Politistii au obtinut mandatul de perchezitii dupa 16 ore de la producerea incidentului. Localnicii din Deta sustin ca Bogdan Roman este ascuns de tatal sau, iar Calin Roman, a fost gasit tocmai pentru ca nu are asa multe dosare ca fratele sau.
„Bogdan sigur este ascuns de tatal sau la Timisoara. Ei asa au fost tot timpul. Numai cu cutine, pistoale umblau, sange. Ei nu au avut niciodata serviciu. Pe unde prindea un copil cu bani sau dintr-o familie mai instarita, ei cereau bani. Daca nu primeau începeau bataia”, a declarat o localnica din Deta.
Fiul primarului din Deta, judetul Timis, este cautat de politie dupa ce a injunghiat trei persoane, cu o sabie. Petru Roman a disparut dupa incident. Cei trei raniti au fost dusi la spital. Doi dintre ei, sunt în stare grava. Din primele informatii, se pare ca incidentul s-ar fi petrecut pe fondul consumului bauturilor alcoolice, iar barbatul ar fi folosit o sabie, care a fost gasita in casa sa.
Politistii au deschis un doar penal pe numele acestuia, pentru vatamare corporala. Bogdan Roman, in varsta de 32 de ani, fiul primarului din Deta, este cunoscut de oamenii legii pentru o serie de scandaluri in care a fost implicat. Fiul primarului din Deta nu este la prima abatere, el ranind in trecut si alti tineri.

Adauga un comentariu