Economic Local

Politia Locala Iasi cauta inca doi cai pentru „compartimentul calare”

Publicat: 19 nov. 2017
1

Zilele acestea se finalizeaza procedura prin care Politia Locala Iasi va desemna o companie care sa se ocupe de consultanta si expertiza de specialitate in vederea achizitionarii a inca doi cai pentru compartimentul Politia Locala Calare. Conditiile impuse la alegerea cailor este ca acestia sa corespunda din punct de vedere fizic specificului activitatilor si sa detina aptitudinile necesare activitatii de patrulare in zona urbana.

Citeste si : Trei armasari si doua iepe pentru Politia Locala! Se cauta calareti, dar nu se ingramadeste nimeni! FOTO, VIDEO

"Prestatorul se obliga sa asigure selectia cabalinelor, sa negocieze pretul de achizitie in numele cumparatorului, cu incadrarea in bugetul alocat achizitiei cailor si raspunde pentru stabilirea acestuia pretului raportat la conditiile impuse", dupa cum se arata in caietul de sarcini impus de Politia Locala Iasi. Perioada derularii contractului ar urma sa se desfasoare pana cel tarziu in data de 8.12.2017.

Citeste si : Se angajeaza noi calareti pentru Politia Locala Calare din Iasi

Firma care va semna contractul cu Politia Locala va trebui sa efectueze cercetari ale pietei si sa inainteze propuneri pentru alegerea cailor potriviti, de la hergheliile din tara, cluburi private sau crescatori particulari, inclusiv deplasarea in vederea verificarii cailor alesi.

Aceste doua cabaline se vor alatura celorlalti 5 cai care se afla deja in grija angajatilor Politiei Locale Iasi. Costul pentru achizitionarea celor doua iepe si trei armasari a fost de aproximativ 86.000 de lei. Cato, Yldau, Dancer, Dries si Csuffy, acestea sunt numele cabalinelor ce fac parte din proiectul Politia Calare.

Citeste si : A inceput concursul de angajare pentru "Politia Locala Calare" din Iasi

 

 

Comentarii
  • Poliția locală să nu mai caute să cumpere cai că poate lua vreo trei gratis de pe tăpșanul de la fosta Nicolina , calea ferată , graniță cu cartierul Frumoasa.

  • ca sa vezi cita transparenta … firma de specialitate …consultanta si expertiza de specialitate … acuma isi face mihalcea firma ? sau se asociaza cu spagarita lui cebotaru, ca pe primii 5 a luat spaga singura nu a impartit cu nimeni „expertiza”.
    o sa intre cineva la bulau ca pe primii 5 cai pe care s-au platit zeci de mii de euro i-au luat de prin tirguri cu preturi umflate si si-au bagat in buzunar diferenta de la pretul din acte ?

Adauga un comentariu