National

Politia Romana face lumina in cazul anchetei Sky News. ANUNT OFICIAL

Publicat: 08 aug. 2016

Urmare a reportajului aparut in presa internationala si preluat in publicatiile din tara noastra, Centrul de Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a facut urmatoarele precizari, potrivit unui comunicat aparut pe site-ul institutiei:

„La nivelul Politiei Romane s-au declansat verificari inca din ziua aparitiei materialului de presa.

Din primele verificari efectuate de politisti, cu sprijinul celorlalte institutii din sistemul de securitate nationala, a rezultat ca modelul armelor prezentate in imagini este din categoria armelor de vanatoare.

Aceste tipuri de arme sunt detinute legal in tara noastra de membrii asociatiilor de vanatori, colectionari, precum si de personalul silvic.

Pana la acest moment, nu au fost obtinute date din care sa rezulte ca armele ar proveni din savarsirea infractiunii de contrabanda.

In prezent, sunt continuate verificarile pentru clarificarea situatiei de fapt si stabilirea unor eventuale incalcari ale normelor privind regimul juridic al armelor si al munitiilor.

Pe parcursul verificarilor, se vor folosi si canalele de cooperare politieneasca internationala”, anunta Politia Romana.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu