Magazin

Politician surprins in timpul unei escapade sexuale

Publicat: 18 iun. 2012
1

Un politician din Austria, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost surprins de camerele de luat vederi instalate pentru a surprinde viata animalelor in salbaticie, in timpul unei escapade sexuale in padure.

Incidentul a provocat o dezbatere pe tema intimitatii in Austria, ridicand problema instalarii camerelor de luat vederi fara a fi marcate. Potrivit lui Hans Zeger, un activist pentru protectia datelor, instalarea camerelor incalca drepturile omului si „ar trebui cel putin marcate cu semne” pentru ca ar permite oamenilor sa isi „controleze comportamentul in padure si sa evite zonele monitorizate„.

De partea cealalta, Freydis BurgstallerGredenegger, reprezentand Carinthian Society, a declarat, conform Telegraph, ca semnalizarea camerelor, dotate cu senzori de miscare si cu raze infrarosii pentru a putea filma noaptea, ar zadarnici eforturile lor, intrucat ideea este ca animalele sa nu le detecteze si sa nu fie deranjate de acestea.

In plus, avocatul organizatiei a precizat ca oamenii nu au voie sa se aventureze in perimetrul de 400 de metri aflat sub supraveghere si semnalizat ca atare.

Desi a incalcat aceasta interdictie, o eventuala dezvaluire a identitatii politicianului ar putea fi amendata cu 22.000 de euro, conform legii privind intimitatea persoanelor si filmarea acestora in timpul partidelor sexuale.

Sursa: jurnalul.ro

Adauga un comentariu