National

Politician trecut pe la PDL si PNL si prins votand de 5 ori in 2004, numit vicepresedinte PSD Suceava

Publicat: 10 oct. 2014
1

Consilierul judetean Brindusel Nichitean, care a trecut pe la mai multe partide, iar in 2004 a fost prins ca a votat de cinci ori la alegerile parlamentare, sefa femeilor liberale din Suceava, Cristina Teodorovici, si un consilier judetean PPDD au fost numiti, vineri, vicepresedinti ai PSD Suceava.

Purtatorul de cuvant al PSD Suceava, Ioana Maftei, a confirmat, ca cei trei consilieri judeteni – Brindusel Nichitean, Cristina Teodorovici si Adrian Isepciuc -, care au semnat adeziuni in urma cu o saptamana, au fost validati de conducerea PSD Suceava in functia de vicepresedinti ai organizatiei judetene.

Citeste si Victor Ponta, scrisoare catre SUA si UE dupa „atacul lui Basescu”

Cei trei consilieri judeteni au anuntat, saptamana trecuta, ca s-au inscris in PSD.

De la intrarea in vigoare a OUG 55/2014, 12 consilieri judeteni din Suceava alesi din partea PNL, PDL si PPDD au trecut la PSD sau si-au declarat independenta politica.

Fost lider al ApR Suceava si apoi vicepresedinte al PD Suceava, Brindusel Nichitean a fost trimis in judecata pentru ca ar fi votat de cinci ori la alegerile generale din 28 noiembrie 2004, fiind sanctionat de Judecatoria Suceava cu amenda penala de zece milioane de lei, cu suspendare.

Citeste si Interimatul la Ministerul Culturii preluat de Victor Ponta

Brindusel Nichitean a candidat in alegerile parlamentare din noiembrie 2004 pe pozitia a doua pe lista Aliantei D.A. Suceava pentru Senat, a castigat functia de senator, dar mandatul sau a fost invalidat de plenul Senatului. El a fost exclus din PD, iar in februarie 2007 a fost reprimit in acest partid. In 2008, el a trecut de la PDL la PNL, spunand ca nu se mai regaseste in formatiunea democrat-liberala.

Consilierul judetean liberal Cristina Teodorovici a fost in ultimii ani presedinte al Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale Suceava si este si inspector scolar general adjunct al judetului Suceava.

Citeste si Ponta cheama pe ministrul pentru Ape, Paduri si Piscicultura la RAPORT

Adrian Isepciuc este consilier judetean de cateva luni, el fiind pe lista de supleanti ai PPDD Suceava pe locul 23.

Prin numirea celor trei consilieri judeteni in functia de vicepresedinte, organizatia judeteana a PSD Suceava are in prezent 14 vicepresedinti.

Citeste mai multe pe mediafax.ro

Adauga un comentariu