Magazin

Politicieni distrusi de scandaluri sexuale

Publicat: 09 dec. 2012
1

Politicienii sunt si ei oameni si cad in pacat cateodata. Amantele unora dintre politicieni poate ca au visat sa ajunga celebre. Altele au vrut un copil ilegitim, pentru a cere pensie alimentara. Oricare ar fi fost motivatia, multe au reusit sa distruga carierele oamenilor politici implicati. Iata 4 scandaluri sexuale cu politicieni.

Grover Cleveland, presedintele american care a calcat stramb
Grover Cleveland a fost Presedinte al Statelor Unite ale Americii de doua ori, in 1885 -1889, respectiv 1893 -1897.
Desi era casatorit, Cleveland se pare ca a avut o aventura cu Maria Halpin, o femeie a carei reputatie era destul de indoielnica. Desi a recunoscut copilul, fapt care i-a daunat si nu prea in cariera prezidentiala, Cleveland nu s-a putut opri aici.
Cum Halpin insista cu santajul si ii cerea bani, presedintele a trimis-o la un spital de nebuni, iar copilul a ajuns la orfelinat.

Arnold Schwarzenegger, copil din flori cu menajera
Cunoscutul actor si guvernator american a fost implicat intr-un scandal monstru anul trecut, cand a fost silit sa admita ca are un copil din flori cu menajera sa.
Arnold Schwarzenegger a fost nevoit sa admita aventura cu Mildred Baena, care i-a nascut un fiu in urma cu 13 ani.
Scandalul a fost cu atat mai mare cu cat atat Arnold Schwarzenegger, cat si Maria Shriver (sotia lui) sunt catolici si, prin urmare, nu pot divorta si religios.

Bill Clinton, Monica, trabucul si Biroul Oval
Scandalul care a facut inconjurul globului a inceput in 1998, cand Presedintele Bill Clinton a fost acuzat ca a avut relaxii sexuale in interiorul Casei Albe cu stagiara Monica Lewinsky.
Scandalul a atins cote maxime cand probele au fost scoase la iveala: o rochie albastra patata cu sperma presedintelui si declaratii sub juramant despre sex oral in Biroul Oval.
In plus, Monica Lewinsky a declarat ca in timpul intalnirilor lor amoroase, presedintele i-a introdus un trabuc in vagin.

John F. Kennedy, amanta si Mafia
Faptul ca iubitul presedinte american a avut mai mutle amante nu i-a daunat foarte tare imaginii, mai ales ca sotia lui, Jackie Kennedy nu parea prea deranjata de aceste lucruri.
Dar aventura cu Judith Exner, care a ajuns pe prima pagina a ziarelor, a reusit sa atraga atentia publicului international. Femeia a declarat presei ca presedintele o punea sa transmita diverse mesaje Mafiei din Chicago, via Frank Sinatra, care le facuse cunostinta.
Ea a spus ca timp de 18 luni a trimis plicuri de la Kennedy catre un sef al Mafiei. Apoi a facut un avort inconjurat de mister (copilul lui JFK?) si s-a cuplat cu insusi seful mafiot.
sursa: unica.ro

Adauga un comentariu