Eveniment-Social

Politie Comunitara in comuna Tomesti

Publicat: 21 feb. 2012
1

@ Incepand de anul acesta, in comuna Tomesti va functiona un serviciu de Politie Comunitara, care va avea, in total, 6 lucratori @ Primaria a alocat deja fondurile necesare functionarii institutiei

In perioada imediat urmatoare, in comuna Tomesti va incepe sa functioneze un serviciu de Politie Comunitara, care va avea pentru inceput 6 angajati, 5 agenti si un sef. „Era absolut necesar sa infiintam Politia Comunitara in comuna Tomesti. De cand a fost reorganizat Inspectoratul de Politie al judetului in comuna a ramas un singur agent si nu este suficient. In comuna a crescut infractionalitatea. A crescut numarul spargerilor din locuinte si garaje. Vreau sa asigur linistea in comuna”, a declarat edilul-sef Stefan Timofte.

Deja primaria a organizat concurs pentru angajarea unui sef al Politiei Locale. Acesta este un sportiv cu studii superioare. In perioada urmatoare se va organiza concurs pentru selectarea agentilor. Din bugetul local s-a alocat suma de 1 miliard de lei vechi pentru plata salariilor si asigurarea dotarilor necesare. Primaria va cumpara un autoturism pentru ca agentii Politiei Locale sa poata patrula. Serviciul va fi organizat astfel incat agentii sa poata patrula si pe timp de noapte. Ei vor fi ajutati de un sistem de supraveghere deja existent in comuna. In principalele intersectii din Tomesti au fost montate in anii anteriori camere de luat vederi. In functie de posibilitatile financiare, primaria va angaja mai multi agenti de Politie Locala.

Comentarii
 • Bravo domnule primar.Este nesar la cat de rea este lumea din tomesti..Sai puneti la punct pe toti golanii care cica au inceput sa se ridice.Ieri era unul mort de beat cu masina prin cartier si patrula politiei nu a reusit sal prinda.sunt sigura ca daca ar fi fost politia locala ar fi rezolvat problema.felicitari inca o data.

 • O DECIZIE EXTRAORDINAR DE BUNA.MIE MIA SPART GARAJUL IAR POLITIA NU A GASIT HOTII SI CRED CA NICI NUI VA GASI.AU INCEPUT SA VINA DIN NOU HOTII IASULUI IN TOMESTI.IACA VAD CA,CORDUNENII IES AFARA DIN PUSCARIE.HALAL LEGI IN ROMANIA.

 • Primare…nu prea le ai! Politia Comunitara a fost desfiintata de mai bine de un an! Spre stiinta se cheama POLITIE LOCALA! Apropo cine-i sefu ala sportiv? ca sa-l cunoastem si noi!sa-i vedem un pic CV-ul..o fi vreun mardeias?
  Oricum MULT SUCES P.L.T.!

 • In sfarsit vom fi din nou in siguranta.Au inceput furturile si talhariile decand nu mai este paza.Acu,cum se va kema tot una e.sa fie paza si ordine asa cum a fost.Intradevar in tomesti sunt multi oameni rai si derbedei.Succes d-le primar

 • PENTRU TOTI GABORII….NICIODATA UN ADEVARAT SPORTIV NU VA FI MARDEIAS ASA CUM CREDETI VOI GABORII.IN PRIMUL RAND SUNT MULT MAI ECHILIBRATI,MAI DESTEPTI SI MULT MAI CORECTI DECAT VOI.NU STIU CINE ESTE OMUL DE LA TOMESTI,DAR CRED CA VA FACE TREABA BUNA ACOLO.ASA TREBUIA SI IASUL SA FACA,NU SA ANGAJEZE TOTI PENSIONARII SI OBEZII CARE NU SE POT INCHEIA LA SIRETURI.UN POLITIST TREBUIE SA IMPUNA IN PRIMUL RAND RESPECT.SINGURII CARE AU OAMENI DE CALITATE SUNT JANDARMII.

 • PENTRU TOTI GABORII….NICIODATA UN ADEVARAT SPORTIV NU VA FI MARDEIAS ASA CUM CREDETI VOI GABORII.IN PRIMUL RAND SUNT MULT MAI ECHILIBRATI,MAI DESTEPTI SI MULT MAI CORECTI DECAT VOI.NU STIU CINE ESTE OMUL DE LA TOMESTI,DAR CRED CA VA FACE TREABA BUNA ACOLO.ASA TREBUIA SI IASUL SA FACA,NU SA ANGAJEZE TOTI PENSIONARII SI OBEZII CARE NU SE POT INCHEIA LA SIRETURI.UN POLITIST TREBUIE SA IMPUNA IN PRIMUL RAND RESPECT.SINGURII CARE AU OAMENI DE CALITATE SUNT JANDARMII.

 • PENTRU SMEKER.Eu cred ca ai sa te si p.i.si si c.a.ci pe tine numai cand o sai vezi.O sa va sara smekeriile din voi.Tu crezi ca timofte va angaja gandicapati ca voi?Voi sunteti buni la gramada ca in rest parte in parte o su.ge.ti.Mai cocalari ce sunteti.Daca cumva esti din tomesti,ori uiti de smekerii,ori ai sa tio iei in freza.mai vorbim

 • nu stiu cum de tomestiul este tot timpul cu un pas in fata la toti ceilalti primari care dorm in papuci.de ce la holboca nu se infiinteaza politie locala???alooo,domnule primar ai auzit bre de siguranta cetateanului??ia lectii de la tomesti.si atentie,nu numai despre paza,si despre alte lucruri frumoase pe care le fac cei din tomnesti

 • politie locala in tomesti v-a insemna o haita de gorile ,dupa tiparul si apucaturile primarului,care v-or avea grija ca primarul si cei asemenea lui,sa nu fie detanjati!Atit! Treziti-va tomestenilor!!!

 • PENTRU INOCENTIE NAIVUL.Mancatear cancerul de do.bi.toc care esti.mai ani.malule,daca omul vrea sa faca ceva bun pentru tomesteni ,te trezesti sa mananci ca.cat..??de unde pi.z.da matii esti mai bo.ule de comentezi la fiecare articol??daca ai curajul si nuti convine ceva dute si spunei in fata primarului care este problema ta.acum chiar este o hotarare buna,tie nu ti se pare asa??sau esti unul din hotii si golanii tomestiului??sau poate esti vreo frustrata care asteapta vreun vi.ol!!!da primarul e gorila mai handi.capatule??cate a facut omul asta in tomesti tu stii??sau esti din pi.zda mati si habar nu ai cei in tomesti??asai in romania trebuie sa se gaseasca cate o scursura care sa comenteze

 • bravo!in sfarsit poate vom avea liniste in cartier. prea multi golani, betivi , ti-e si frica sa mergi seara pana la magazin.niste trantori care mai vorbesc si vulgar, au si tupeu sa comenteze la tine.

Adauga un comentariu