Eveniment-Social

Politist pascanean: “Fraierul asta ma face sa-i f*t una-n gura”

Publicat: 01 sept. 2013
1

Legea nu e scrisa pentru toti, cel putin asta reiese din comportamentul unui agent de politie din Pascani care a amenintat un ziarist chiar in sediu Politiei, de fata cu seful sau, comisarul Tiberiu Dogaru.

Pe 30 august 2013, politistul Mihai Dediu a profitat de faptul ca un ziarist a intrat in Politie si aflandu-se de serviciu la poarta a rabufnit cu o serie de injuraturi si amenintari la adresa acestuia. Agentul era foarte suparat pe faptul ca in presa ar fi aparut un articol ce face referire la activitatea sa, articol scris ce ziaristul cu pricina. ”Fraierul asta ma face sa-i f*t una-n gura… Ma ocup eu si de tine cat de curand. Oricum, tu esti un simplu angajat la ziar, saracule”, a tipat reprezentantul legii catre ziarist.

Acesta i-a precizat agentului ca pentru insultele aduse si pentru amenintari va face o plangere sI va fi inaintata catre superiorii lui, in schimb, raspunsul agentului a fost unul fantastic. ”Mi-a raspuns ca: si ce o sa-mi faca? O sa primesc o sanctiune administrativa. Deci, deja stia ce o sa i se intample iar mai grav este ca i s-a parut o nimica toata. Ma gandesc ca isi permite sa faca ce vrea impotriva persoanelor care nu-i sunt pe plac atata timp cat de fata cu seful lui, domnul comisar Tiberiu Dogaru, m-a injurat si amenintat. Culmea este ca m-a confundat cu un alt ziarist care ar fi scris un text despre activitatea dumnealui. Dar chiar si daca as fi scris eu sau altcineva nu mi se pare normal sa ai un astfel de comportament, mai ales ca imbraca o tinuta care il obliga moral cel putin sa dea exemplu celor din jur. Tot evenimentul s-a derulat sub ochii mirati ai comisarului sef Tiberiu Dogaru, adjunctul sefului Politiei Pascani, dar si a unui alt politist, Puiu Vasile. In acel moment, adjunctul comandatului i-a cerut sa se calmeze si l-a invitat la el in birou. Am discutat si cu cei de la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi asupra comportamentului pe care il are agentul si mi s-a raspuns ca s-au inceput verificari pentru a clarifica aceasta situatie”, ne-a precizat victima.

Tot ziaristul in cauza ne-a mai spus ca in urma cu cateva luni agentul i-ar mai fi adus niste injurii. Nu este pentru prima oara cand agentul respectiv ameninta pe cei din mass-media. Un jurnalist de la o televiziune locala a fost amenintat de catre agentul Dediu ca il va prinde la un colt si-l va lecui. II precizam agentului in cauza ca legea este scrisa pentru toti nu numai pentru unii si in cazul in care are nemultumiri vizavi de comportamentul unei persoane sunt institutii de stat unde poate sa faca plangere.
 
Adauga un comentariu