National

Politist ranit, dupa o urmarire ca in filme in Capitala

Publicat: 18 mart. 2016
Un politist al Brigazii Rutiere Bucuresti a fost lovit de o masina pe care o urmarise pe o distanta de opt kilometri si care era condusa de un adolescent de 16 ani, iar in timpul operatiunii au fost trase 17 focuri de arma. Probele de la INML au aratat ca tanarul consumase droguri. Un echipaj de politie care se afla pe Calea Mosilor din Capitala a incercat astazi dimineata in jurul orei 1:00 sa opreasca un autoturism BMW Seria 5 inmatriculat cu numere de Spania. In momentul in care politistii au pornit semnalele luminoase autoturismul suspect a intors brusc. Urmarirea parea se fie terminata atunci cand tanarul a ajuns in apropierea trecerii la nivel cu calea ferata. Acolo barierele duble incepusera sa coboare, iar soferul BMW-ului a incercat sa forteze trecerea insa barierele sunt dispuse pe toata latimea drumului fara ca masinile sa aiba posibilitatea sa se strecoare.
In momentul in care cei doi politisti s-au dat jos si s-au apropiat pentru a-l imobiliza pe sofer, acesta a intors brusc masina si a accelerat puternic. Pentru ca zona este nepopulata pe o distanta de cativa kilometri unul dintre agenti a scos arma si a tras patru focuri in aer. Autoturismul suspect nu doar ca nu se oprea ci se indrepta cu viteza din ce in ce mai mare spre politisti astfel ca au fost trase alte 13 focuri de arma in directia masinii de aceasta data. Masina suspecta si-a continuat deplasarea insa a fost inconjurata de numarul mare de echipaje de politie.
Masina si-a continuat deplasarea si a facut o manevra asfel incat sa-l izbeasca pe politist. Agentul a fost lovit puternic in piciorul stang insa, chiar si asa, si-a continuat misiunea si s-a urcat in masina ca sa-l urmareasca pe tanarul din BMW. Masina suspecta si-a continuat deplasarea insa a fost inconjurata de numarul mare de echipaje de politie. Adolescentul de 16 ani care se afla la volanul BMW-ului le-a declarat politistilor ca furase masina tatalui sau din localitatea ilfoveana Afumati, bause doua beri si fumase „iarba”. El a fost tansportat la Institutul National de Medicina Legala unde probele de saliva au indicat prezenta THC, substanta cu efecte psihoactive din plantele de cannabis.


loading...

Adauga un comentariu