Local

Politisti din Iasi, prinsi cand intrau pe interzis! FOTO

Publicat: 17 aug. 2016

Unii politisti locali dau dovada de o nesimtire fara margini. In loc sa vegheze la respectarea legii si sa o aplice atunci cand este necesar, ei dau cu ea de pamant. Vorbim aici despre un echipaj al Politiei Locale Mogosesti. Cei doi caschetari, in timp ce se aflau marti dimineata in masina de serviciu, un Fiat Doblo (IS-51-PSM), au intrat pe interzis pe strada Lacului, asta in conditiile in care semnele pot fi zarite pe orice stalp. In momentul in care li s-a atras atentia cu privire la acest aspect, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, cei doi si-au vazut linistiti de drum.

Citeste si : REFERAT DNA! Iata de ce trebuie arestat primarul Gheorghe Nichita

Comentarii
  • Citeste mai bine articolul si apoi sa faci comentarii IOANE. Politistii din Mogosesti nu au luat permisul in IASI ( in concluzie nu cunosc judetul mai ales semnele de circulatie), ci in Mogosesti unde este o simpla straduta , iar semnele de circulatie lipsesc, asa ca nu au mai binevoit in a mai invata mai multe semne decat le este necesar.
    Acei POLITISTI sunt in timpul serviciului spre a face afaceri imobiliare si spre a cara marfa de la Piata CUG spre piata Alexandru sau Nicolina, bisnitarilor care imi monitorizeaza ip-ul. mancaleas icrele fript pe paine.

Adauga un comentariu