Local

Politistii, alaturi de studenti in campusuri

Publicat: 02 oct. 2016

Politisti ieseni vor actiona suplimentar, în zona centrelor universitare din Iasi, pentru ca noul an universitar sa înceapa în siguranta. Din dispozitia sefului Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, chestorul Ioan Scripniciuc, politistii ieseni vor actiona în sistem integrat, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru pentru ca noul an universitar sa înceapa în conditii de liniste si siguranta. Efectivele Politiei iesene sunt în teren pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice si fluidizarea traficului rutier, în special în zona unitatilor de învatamânt.

Astfel, politistii de la rutiera vor fi prezenti în apropierea centrelor universitare, pe arterele de circulatie intens tranzitate, pentru asigurarea fluentei si sigurantei traficului rutier. Totodata, unitatile de învatamânt sunt incluse în itinerariile de patrulare auto si pedestre ale politiei, iar datele de contact ale politistului de proximitate sunt afisate la universitati, pentru o mai buna comunicare. De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative si evitarea comportamentelor de risc victimal sau infractional, politistii vor organiza pentru studenti diferite activitati preventiv-educative.

Citeste si :  Actiune in forta a politistilor! Tot judetul este rascolit in cautarea lor! Capturile sunt impresionante! FOTOloading...

Adauga un comentariu