Economic Local

Politistii au facut prapad in pietele si targurile din judet. Amenzile sunt colosale

Publicat: 06 mart. 2017
Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului de Ordine Publica, Serviciului Rutier, Politiei Municipiului Iasi, Sectiilor Rurale 1 si 3 Popricani împreuna cu Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi, au descins în târgurile saptamânale din localitatile Cârniceni, Tiganasi, Poiana, Schitu Duca, Piata 2 Baieti, Piata Nicolina, Piata Alexandru cel Bun si Piata Sudului (CUG), pentru mentinerea ordinii si linistii publice, prevenirii si combaterii faptelor antisociale în locurile aglomerate cu activitate comerciala ocazionala.

Au fost controlati 91 de agenti economici, 64 de producatori agricoli, 25 de autovehicule, verificati 13 crescatori de animale si pasari si legitimate 167 de persoane. Au fost constatate 115 sanctiuni contraventionale în valoare de 108.810 de lei. Totodata, au fost confiscate bunuri în valoare de 1.715 lei si retinut un permis de conducere. De exemplu, un sucevean a fost amendat cu 15.000 lei, întrucât vindea produse agricole (cartofi, ceapa), fara a avea atestat de producator valabil.loading...

Comentarii
  • Politistii lu peste prajit au facut pe draku! Si ieri toata ziua si aseara era plin de tigani bisnitari care vindeau tigari la piata la Nicolina!

Adauga un comentariu