Magazin

Politistii au fost SOCATI cand l-au vazut: Gestul extrem la care a recurs un BARBAT STIRB, dupa o cearta

Publicat: 17 sept. 2013
1

Un barbat stirb din Marea Britanie a fost arestat dupa ce si-a muscat vecinul de penis, dupa ce a ajuns sa se certe cu el din cauza muzicii data tare. Cu toate acestea, acuzatul nu isi recunoaste vina chiar daca atunci cand a fost arestat politistii au descoperit ca avea gura plina de sange.

La 41 de ani, Jason Martin mai are doar doi dinti in gura. Chiar si asa, el a reusit sa il muste pe vecinul sau, Richard Henderson, de penis, dupa o cearta zdravana. Cei doi barbati s-au luat la cearta dupa ce agresorul a primit un mesaj pe telefonul mobil de la iubita celui agresat prin care era rugat sa reduca volumul muzicii din casa, potrivit rtv.net.

Victima a fost dusa de urgenta la spital, avand nevoie de mai multe copci, in timp ce Jason a fost gasit cu fata plina de sange. Agresorul nu si-a recunoscut vina, declarand ca el nu este „homosexual”.

„Gandul de a baga penisul unui barbat in gura nu este pentru mine. Nici intr-un milion de ani nu as face asta. Mai am doi dinti in gura. Nu pot manca nici un ou fiert. Nu sunt homosexual si nu pun penisul unui barbat in gura. Recunoasc ca am prins testicuele, dar nu l-am lovit rau. L-am prins de corp, dar nu am stiut de unde. Nu am realizat ca era forba de penisul si testiculele lui. Doar imi luam bataie si m-am speriat”, a declarat agreasorul in aparare sa.

In prezent, Martin isi asteapta pedeapsa, dupa ce vecinul lui a depus plangere. Inedit este faptul ca Martin a recunoscut ca are si o placa dentara acasa, dar o foloseste doar la ocazii speciale.
Adauga un comentariu