Local

Poliţiştii au găsit zeci de grame de heroină la fiul lui Costel Corduneanu

Publicat: 11 nov. 2019

Zi neagră pentru Corduneni. Fiul lui Costel Corduneanu a fost arestat pentru 30 de zile. Alex Corduneanu a avut un ghinion teribil. Poliţiştii din Vaslui i-au găsit asupra lui, la o simplă razie, zeci de grame de heroină. Concret, poliţiştii din Vaslui au dat în consemn orice maşină roşie. Poliţiştii anchetau spargerea unui amanet din Vaslui. Suspecţii au fost văzuţi la volanul unui autoturism Seat roşu. Coincidenţă nefericită a fost că, exact în aceeaşi seară, fiul lui Costel Corduneanu se afla la volanul unui Seat Ibiza roşu. Alături de el, în maşina se mai aflau alte două persoane.

Poliţiştii l-au oprit pe fiul lui Costel Corduneanu şi au observat, cu stupoare, că acesta se află sub influenţa drogurilor. Agenitii de la Rutieră au acţionat în cauză şi i-au supus pe suspecţi unor controale amănunţite. În speţă, în haina lui Alex Corduneanu a fost găsit un pacheţel cu 30 de grame de heroină. Heroină avea pe piaţa neagră o valoare de aproximativ 9000 de lei.

Întrebat de poliţişti de unde au procurat drogurile, Alex Corduneanu a refuzat să colaboreze cu poliţiştii. Interlopul a invocat Omerta. Nu a spus de unde a cumpărat marfa. Totuşi, poliţiştii bănuiesc că heroină ar proveni din Bârlad sau Galaţi.loading...

Comentarii
  • daca tac-su a mai luat-o cu sportul si cu disciplina, inainte de-a deveni interlop, ma intreb ce-o sa ajunga fiu’su, care a luat-o din prima, pe droguri?

  • o sa ajunga fetita la puscarie ca acolo e viitorul lui ,ca unchi-su petronel e fetita si in viata de zi cu zi ,tremura cind e vorba de bataie .suna la 112 ,si vin sifoanele mascate care sa il salveze pe colosul de grasime cu tatuaje ,de i-asi lua in pooola fimeia ,si dau la mue lu beleaua

Adauga un comentariu