Local

Politistii au iesit la vanatoare de soferi turmentati

Publicat: 28 oct. 2016
1
În perioada 26 – 27 octombrie, politistii rutieri au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii conducerii autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice. Au fost date 204 amenzi în valoare de 43.982 lei, dintre care 51 pentru viteza, trei pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si 150 pentru alte abateri. De asemenea, au fost constatate doua infractiuni, retrase trei certificate de înmatriculare si retinute 12 permise de conducere, dintre care noua pentru viteza neregulamentara si trei pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

De exemplu, un barbat de 48 ani, din judetul Harghita, a condus un autoturism pe DJ 247, în localitatea Dobrovat si fiind testat cu aparatul alcooltest, s-a constatat ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost amendat cu 1.125 lei, fiindu-i retinut permisul de conducere în vederea suspendarii pentru 90 zile.

Citeste si : Actiune in forta a politistilor! Tot judetul este rascolit in cautarea lor! Capturile sunt impresionante! FOTO 

Adauga un comentariu