Local

Politistii au intervenit la Harlau. Amenzi pentru un scandalagiu si un sofer inconstient

Publicat: 11 ian. 2017
1
La data de 10 ianuarie 2017, politistii din cadrul Politiei orasului Harlau au actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor de comert ilicit, a actelor de cersetorie si a incalcarii normelor legale de circulatie pe drumurile publice.
 
Au fost verificate 14 autovehicule, 4 unitati comerciale, legitimate 37 de persoane si puse in aplicare 2 mandate de aducere. De asemenea, au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale in valoare de 1.200 de lei. Spre exemplu, un barbat de 30 de ani, din orasul Hirlau, a fost sanctionat cu amenda in cuantum de 400 lei, intrucat a provocat scandal intr-un loc public. 

Citeste si: ISUJ Iasi: Interventii dificile ale pompierilor ieseni. Vremea geroasa nu le-a fost obstacol

De asemenea, un alt barbat de 47 ani, din judetul Bihor, a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 250 lei, intrucat a condus un autoturism pe strada Bogdan Voda, din orasul Hirlau, fara a purta centura de siguranta si vorbind la telefonul mobil pe timpul deplasarii, fara a utiliza un dispozitiv de tipul maini libere. 
Comentarii
  • Harlau, Harlau si iar Harlau. Mari rezultate, amenzi pentru scandal si pentru centura. Penibil. Dar Politia Pascani, Tg. Frumos, Pd. Iloaei, Sectiile din Iasi au fost inchise ? Ori strategia e pentru promovarea unui ,, mamut cu galusca-n gat,, ?

Adauga un comentariu