Magazin

Politistii au ramas socati atunci cand un barbat le-a spus ca Alex Velea este o sosie iar Antonia a fost rapita

Publicat: 26 iul. 2018
1

Cat de blocati au ramas politistii in momentul in care in sectia lor a intrat un cetatean israelian de 45 de ani, stabilit in Bucuresti, care declara sus si tare  ca ” adevarata Antonia” si fetita ei, Maya, au fost rapite si se afla in Nigeria, in timp ce alaturi de Alex Velea ar fi o sosie a artistei?! Dezvaluie intamplarea tabloidul Cancan.

”M-au contactat rapitorii ca sa le trimit 5.000 de euro, iar dupa ce le-am trimis banii mi-au dat-o pe Antonia la telefon sa o aud. Ea mi-a spus ca nu poate sa-mi dea prea multe indicii despre locul in care se afla pentru ca rapitorii sunt langa ea. Ulterior, mi-au cerut 100.000 de euro pentru eliberarea ei”, le-a povestit israelianul anchetatorilor.   Politistii au privit sceptici declaratia tipului din fata lor, pana cand acesta a scos o dovada, negru pe alb, ca a platit 5.000 de euro, reprezentand o tranzactie bancara efectuata catre un cont din Nigeria. Omul de afaceri israelian le-a marturisit politistilor ca n-ar fi fost nicio problema sa fi trimis toata suma, de 100.000 de euro, daca… ar fi avut-o. Asa ca a considerat ca e mai bine sa ia legatura cu fostul sot al Antoniei, Vincenzo, si sa-i expuna toata situatia.

Oana Roman, despre situatia in care se afla Antonia. Ce se va intampla dupa divortul de Vincenzo Castellano: "Ea a confirmat 100%"

”L-am sunat si i-am spus ca Antonia si Maya sunt rapite si sechestrate in Nigeria. Si mi-a zis ca da, stie…”, a spus israelianul.

Alex Velea a fost contactat de politisti si ar fi confirmat ca israelianul a luat legatura cu fostul sot al Antoniei.
”Sper ca nimeni sa nu sune la spitalul de-acolo. Voi merge personal. Nimic nu ma va opri… Le vad pe Antonia si pe Maya in ochii mei. Voi merge inclusiv la presedinte ca sa ma ajute. Am nevoie de dovezi in fata ochilor… vreau sa le vad pe Maya si pe Antonia. Mi-e frica pentru viata lor. Sunt mama si copil. Gandesc intelept. Am o inima mare si imi doresc sa ajut oameni inocenti. Nu vreau sa implic pe nimeni. Este secretul meu. Mi-au intrat la inima amandoua. Dumnezeu se uita. Viata nu o poti cumpara cu bani”, a scris israelianul intr-una dintre declaratii. Politistii au demarat o verificare in acest caz, dar nu pentru rapire, ci pentru inselaciune…. Si cica n-ar fi destui prosti pe lumea asta pe care sa-i fraiereasca nigerienii!

Adauga un comentariu