Local

Politistii au stat la panda la trecerile de pietoni. Iata concluziile raziei

Publicat: 29 sept. 2016
1

Tot mai multi soferi ignora pietoni aflati in traversarea strazii regulamentar, pe trecere. Asta o demonstreaza si rezultatele actiunii organizate in urma cu doua zile, in municipiul Iasi. Au fost date 51 amenzi, în valoare de 9.750 de lei, dintre care 4 pentru neacordare prioritate pietoni, 9 pentru traversare neregulamentara, iar 38 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retinute 4 permise de conducere. De exemplu, o femeie de 40 ani, din comuna Ciurea, a condus un autoturism prin municipiul Iasi, fara a acorda prioritate de trecere pietonilor care traversau regulamentar strada. Aceasta a fost sanctionata cu amenda în valoare de 500 lei si i s-a retinut permisul de conducere pentru o perioada de 30 de zile. De asemenea, un barbat de 42 ani, din Roman, a traversat neregulamentar strada Palat, fiind amendat cu 250 lei.

Citeste si:  A comis-o la 69 de ani. Ce a putut sa faca un sofer

Comentarii
  • Si la trecerea de pietoni di targu cucu ar trebui sa stea la panda si sa dea amenzi de 1000 lei nu 500 si retinerea permisului ! Nu poti trece strada intre ora 13-16 ca nu se mai satura de trecut cei cu masini , iar daca ai curajul sa treci strada esti injurat sau claxonat de soferi ! Poate ca ar trebui si acolo un semafor macar cu semafor 30 secunde soferii ar fi obligati sa se opreasca , sau trebuie sa moara cineva ca sa se ia masuri?

    • De acord cu semaforul ,dar măcar să-l facă de 80 secunde,sa ai timp și de o promenadă.Mai stau si tramvaiele blocate ,nu crezi ca mai bun ar fi un pasaj?

      • Eu să fiu sincer chiar a-si desființa acea trecere de pietoni având în vedere că la 50 metri mai la vale ai trecere de pietoni si 300 metri mai la deal iar trecere de pietoni.

  • este dificil si pentru soferi cat si pentru pietoni.ce sa facem daca Nicu a facut strazile pentru o masina la 10 familii nu 10 masini la o familie.

Adauga un comentariu