Funny

Politistii de frontiera din Arad au crezut ca nu vad bine, cand au vazut ce iesea de sub fusta unei femei

Publicat: 24 iun. 2019

O femeie de 34 de ani din Prahova a fost prinsa, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, incercand sa-si scoata baietelul de zece ani din tara ascuns sub rochia sa.

Conform unui comunicat de presa remis, luni, de Politia de Frontiera Arad, femeia s-a prezentat la granita calatorind ca pasager intr-un autoturism inmatriculat in tara noastra.

"In urma analizei de risc specifice, politistii de frontiera au procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, in urma caruia au descoperit, ascuns sub rochia femeii, un copil. In urma verificarilor s-a stabilit ca minorul este cetatean roman, in varsta de 10 de ani si este fiul femeii", a precizat Politia de Frontiera Arad in comunicat.

La cercetari, femeia, in varsta de 34 de ani, a declarat ca abia pe drum a observat ca pasaportul copilului este expirat, astfel ca a hotarat, impreuna cu soferul, sa-l ascunda pe baiat pentru a-l scoate din tara.

Calatoria celor trei a fost intrerupta de autoritati, iar cei doi adulti implicati sunt cercetati pentru participatie improprie la tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat.

In cursul anului 2018, politistii de frontiera romani au fost nevoiti sa intrerupa calatoria a aproximativ 2.400 de minori, pentru ca parintii/insotitorii nu detineau documentele necesare pentru a calatori in afara tarii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit