Local

Politistii ieseni au recuperat bunuri furate de un hot din locuinta unei familii din Tibanesti

Publicat: 08 sept. 2016
1
Politistii ieseni au efectuat o perchezitie domiciliara la o adresa din municipiul Bucuresti, fiind depistat un tanar cercetat pentru furt din locuinta si ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea faptei. Persoana a fost retinuta pentru 24 de ore.

Citeste si: „Neglijenta – invitatie deschisa la furt” – campanie de informare a politiei iesene – FOTO

 
La data de 6 septembrie 2016, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Miroslava si Postului de Politie Tibanesti, cu sprijinul politistilor bucuresteni au efectuat o perchezitie domiciliara in Bucuresti, fiind depistat si condus la cercetari un tanar de 22 ani, banuit de comiterea unui furt din locuinta. In fapt, din cercetari a rezultat ca tanarul, in noaptea de 4 spre 5 septembrie, ar fi patruns prin efractie in locuinta unei familii din comuna Tibanesti, de unde ar fi sustras 10.000 lei, 2700 euro, bijuterii si un telefon mobil. In urma perchezitiei domiciliare efectuate, politistii ieseni au ridicat in vederea continuarii cercetarilor, 2100 de euro si bijuterii  din aur susceptibile a fi sustrase din locuinta partilor vatamate.

Citeste si: Limuzina furata din Germania depistata de politistii de frontiera ieseni – FOTO

In baza probatoriului administrat in cauza, politistii ieseni au luat masura retinerii pentru 24 de ore a tanarului, la data de 8 septembrie, acesta urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi siJudecatoriei Iasi cu propuneri legale. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, in vederea stabilirii intregii situatii de fapt.
Comentarii
Adauga un comentariu