Local

Poliţiştii ieşeni căutau un bărbat care a plecat de la domiciliu. A fost găsit – UPDATE

Publicat: 13 iul. 2020

Poliţiştii ieşeni cautau un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

UPDATE: Bărbatul a fost găsit astăzi, 13 iulie 2020, pe raza judeţului Constanţa. A fost informată familia bărbatului cu privire la acest aspect, fiind revocate formele de urmărire emise pe numele său.

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat de la domiciliu

La data de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Urbană Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 02 iulie a.c., GRIGORAȘ RADU, de 37 de ani, din mun. Iași a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,76 m, greutate 68 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, fața ovală, păr șaten grizonat, tuns scurt. La data plecării acesta era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți de culoare închisă, un tricou şi era încălţat cu o pereche de pantofi Adidas bleumarin, cu șireturi de culoare roșu neon. Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Tot mai multe dispariţii în judeţul Iaşi în ultima perioadă

În ultima perioadă, în judeţul Iaşi au avut loc mai multe dispariţii. În doar 7 zile au dispărut, la Iaşi, trei persoane. Vorbim despre prima dispariţie, pe data de 1 iulie 2020, atunci când un bărbat domiciliat în localitatea Tomeşti nu a mai ajuns acasă. Din păcate, bărbatul a fost găsit mort, la câteva zile distanţă.

Un alt caz şocant este al însoţitorului de zbor din Iaşi care a fost dat dispărut pe data de 2 iulie, la o zi după prima dispariţie din iulie. Din păcate nici pentru acesta, medicii nu au putut face nimic. Tânărul CEPĂREANU ROBERT-ȘTEFAN a fost găsit decedat în pădurea Ţicău din Iaşi la doar câteva sute de metri distanţă de propria locuinţă. Tânărul a recurs la un gest dramatic, fiind găsit spânzurat de un copac din pădure. Cunoscuții băiatului nu își pot explica  de ce tânărul a recurs la acest gest. Totuși, unele voci susțin ca bărbatul suferea după o despărțire și după intrarea în somajul tehnic la compania la care lucra.

Un alt ieșean a fost dat dispărut

Poliţiştii ieşeni au cautat un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.La data de 9 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 aprilie a.c., CROITORU TOADER, de 69 de ani, din municipiul Iași a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,68 m, 70 kg, față ovală, ochi căprui, păr scurt, grizonat.

La data plecării acesta era îmbrăcat o haină matlasată din fâș de culoare verde, o pereche de blugi albaștri și era încălțat cu o pereche de pantofi din piele de culoare neagră, iar pe cap purta o șapca de culoare gri.Bărbatul dispărut a fost găsit decedat într-o pădure, din municipiul Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.
Comentarii
  • Atentie. Faptul că a fost găsit spânzurat nu iinseamna ca s-a sinucis. Si nici sa nu va gânditi ca nu se poate imita o sinucidere. Sper ca procuratura ia in calcul aceadta posibilitate. Trăim vremuri ciudate si se cer ….sacrificii ….stati departe de taranisti….

Adauga un comentariu