Local

Polițiștii ieșeni solicită ajutorul cetățenilor. Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a dispărut – UPDATE

Publicat: 16 sept. 2020
Vlad Zamfir, tânăr ce a dispărut din Iași
Vlad Zamfir, tânăr ce a dispărut din Iași

Poliţiştii ieşeni caută un tânăr care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea tânărului sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

UPDATE:  Tânărul a fost găsit pe raza comunei Șipote. Este în viață, iar starea lui de sănătate este una bună

Ștefan Vlad Zamfir, în vârstă de 23 de ani, a dispărut de acasă

La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 14 septembrie a.c., ZAMFIR ŞTEFAN VLAD de 23 de ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Iaşi şi nu a mai revenit.

Semnalmentele tânărului: înălţime 1,80 m, greutate 65 de kilograme, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, barbă tunsă scurt. Acesta are ambele braţe tatuate şi un tatuaj pe gamba dreaptă.

La data plecării tânărul era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare verde închis şi tricou de culoare gri, având asupra sa un rucsac albastru şi o geantă verde, de dimensiuni mici.

„Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.”, au declarat autoritățile.

Un bărbat din Botosani a dispărut fără urmă de o lună. Poliţiştii solicita ajutorul cetăţenilor

Un bărbat din Botosani a dispărut fără urmă de o lună. Deica Costel Stelian, un bărbat de 35 de ani din satul Burleşti, comună Unţeni este căutat de poliţişti şi familie de mai bine de o lună. Oamenii legii solicita ajutorul cetăţenilor pentru găsirea bărbatului.

Familia unui botoşănean este în stare de şoc şi a alertat oamenii legii, după ce bărbatul a dispărut fără urmă. Acesta este căutat de mai bine de o lună, iar cei care îl văd sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112.

Potrivit informaţiilor oferite de botoşăneanul.ro, Deica Costel Stelian, un bărbat de 35 de ani din satul Burleşti, comună Unţeni este căutat de poliţişti şi familie de mai bine de o lună.

Sursa citată informează că bărbatul a părăsit ferma la care lucra în mod subit, pe data de 15 august, iar de atunci nu a mai revenit nici la fermă, dar nici acasă. Practic, Deica Costel Stelian este de negăsit. Familia bărbatului a alertat imediat oamenii legii, iar aceştia au demarat căutările. Până în acest moment, nu există nicio informaţie concretă cu privire la locul în care s-ar afla bărbatul de 35 de ani.

Astăzi, familia şi-a dat acordul pentru mediatizarea cazului, disperată că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău bărbatului dispărut de o lună de zile.

Semnalmente:

Înălţime 1, 70, aproximativ 70 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. Cetăţenii care deţin informaţii despre bărbatul în cauză, sunt rugaţi să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iaşi au fugit la iubiţi

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iaşi au fugit la iubiţi. Acestea au fost aduse în izolare de către poliţişti. Nu ieşiseră din centru din lună martie şi au spus autorităţilor că au vrut să facă o ieşire. Cele două fete au fugit împreună cu o altă minoră de 15 ani şi un băiat de 12 ani. Psihologii centrului se ocupă acum de caz

Două adolescente cu COVID-19, dispărute pe data de 26 august după ce au sărit gardul de la una dintre locaţiile în care erau izolate, au fugit la iubiţii lor. După ce reprezentanţii centrului le-au anunţat dispariţia, cele două tinere cu handicap neuropsihic au fost găsite de poliţiştii ieşeni şi readuse în centru. Adolescentele au speculat un moment de neatenţie al îngrijitorilor şi au sărit poarta împreună cu alţi doi minori. Aşa cum spun reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) din Iaşi, cele două adolescente au fost găsite la iubiţi, cealaltă, de 15 ani, s-a prezentat singură, iar copilul de 12 ani a venit la centru ieri dimineaţă după ce a simţit că i se face foame.

Adauga un comentariu