Sport

Politistii il scot nevinovat pe Mircea Lucescu

Publicat: 28 feb. 2012
1

Chiar daca a fost declarat vinovat de agentii de la Rutiera, care au anchetat locul accidentului produs pe 6 ianuarie, Mircea Lucescu are toate sansele sa scape basma curata, conform Libertatea. Politistii au trimis la Parchet dosarul cu solutia de neîncepere a urmaririi penale deoarece, în urma accidentului, nu a fost depusa nici o plangere de vatamare corporala. Nici nu avea cine sa o depuna, pentru ca, în urma coliziunii cu tramvaiul, doar Il Luce a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Lipsa plângerii penale ne-a obligat sa dam respectiva solutie”, au precizat oamenii legii, conform EVZ. Acestia au precizat ca procurorul poate dispune sanctiuni pentru încalcarea regulilor de circulatie, iar RATB se poate constitui parte civila într-un eventual proces.

Lucescu l-a acuzat dupa accident pe vatmanul Marian Barto: „Putea sa evite, parca a vrut sa dea peste mine. N-am încalcat regulamentul, am traversat strada în mod normal si, pana la urma, tot eu sunt vinovat în toata chestia asta, ca am provocat eu accidentul”.

Masina lui a fost lovita în plin de tramvai în dreptul usii din spate stanga, iar politistii au constat ca antrenorul de 66 de ani nu s-a asigurat si a virat brusc stanga. Il Luce a fost scos din bolid de pompieri si transportat la spital, unde a fost operat deoarece avea mai multe coaste rupte si un plamân perforat. Pe 23 ianuarie, Mircea Lucescu a fost externat.

Comentarii
  • nu mi-am inchipuit ca baragladina asta v-a fi gasit vinovat.vatmanul este cel vinovat ca nu a virat cand a vazut ca tuciuriul i-a taiat calea.asta este tara romaneasca.ai bani, ucizi pe oricine si nu patesti nimic.ba mai mult ,cred ca politia si-a cerut scuze ca la deranjat.

  • Domnule „un cetatean oarecare”, nu comentez aici cazul si nu-mi pasa cine a fost vinovat. Constat doar ca dumneata esti un p.rost si un an.alfabet oarecare …

Adauga un comentariu