Economic Local

Politistii locali ieseni isi cumpara epoleti si pantofi noi

Publicat: 10 iul. 2019
1

Institutia din subordinea municipalitatii iesene care se ocupa de mentinerea ordinii si linistii publice pe raza orasului a demarat o procedura prin care intentioneaza sa achizitioneze epoleti noi pentru politistii locali.

Concret, Politia Locala Iasi intentioneaza sa achizitioneze prin "cumparare directa" un numar de 560 de perechi de epoleti, estimati la 37 lei perechea. Valoarea estimata a achizitiei este de 20.705 lei si se va lua in considerare cea mai avantajoasa oferta.

Vezi si: BMW furat din Marea Britanie, descoperit de politistii de frontiera ieseni

"Epoletii sunt confectionati din material textil, de culoare neagra, cu margine gri-argintiu, pe care sunt aplicate gradele profesionale", precizeaza reprezentantii Politiei Locale Iasi in procedura de achizitie directa.

Vezi si: Surpriza! Inca doi cai vor fi cumparati de Politia Locala Iasi

De asemenea, Politia Locala Iasi a demarat o procedura de achizitie pentru un numar de 284 perechi de pantofi, iar pretul de achizitie este estimat la 34.127 lei, fara TVA.

"Pantofii sunt din piele de culoare neagra, prevazuti cu bombeuri, fara ornamentatie, si se incheie cu sireturi. Pentru sezonul de vara se pot confectiona pantofi perforati, iar pentru femei acestia pot avea decupaj", se arata in conditiile impuse in procedura de achizitie.

Vezi si: Politia Locala Iasi cauta inca doi cai pentru "compartimentul calare"

Avand un pret estimat la 120 lei bucata, fara TVA, castigatoare va fi desemnata firma care va avea cea mai buna oferta calitate-pret.

Adauga un comentariu