Local

Politistii locali vaneaza carutele intrate in oras

Publicat: 04 iun. 2014

Inceperea sezonului de vara i-a pus in miscare pe micii agricultori care au inceput sa creeze probleme tot mai mari soferilor din cauza carutelor cu care intra pe drumurile din oras. Accesul vehiculelor cu tractiune animala pe raza municipiului este interzis atat din cauza mizeriei lasate in urma de animale, dar mai ales pentru ca ingreuneaza traficul rutier din cauza vitezei mici si a lipsei de siguranta. Din aceste motive, autoritatile au facut o campanie de scoatere a acestor vehicule din raza orasului.

Citeste si: Carutasii, fugariti din oras

„Numitul C. M., de 32 de ani, domiciliat în judetul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 500 de lei, conform Hotararii de Consiliul Local Municipal Iasi, numarul 198 din 2000, privind organizarea circulatiei rutiere în municipiul Iasi, deoarece a circulat cu un vehicul cu tractiune animala pe strada Eternitate, în perimetrul interzis circulatiei acestor vehicule, fapt ce a determinat îngreunarea traficului rutier”, a precizat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.
De asemenea, pe parcursul zilei de 03 iunie, politistii locali au aplicat 106 sanctiuni contraventionale în valoare de 12.450 de lei.

Citeste si: Tot mai multi carutasi incurca traficul din Iasiloading...

Comentarii
  • catre edilii orasului,faceti o hotarire prin care sa ridicati caruta in sine numai asa etnicii rromi vor intelege ca nu au voie cu aceste atelaje sa circule intr-un oras asa zis european. aceste atelaje pe care le detin sunt fara acte de provenienta.luati ex. SIBIULUI.

  • dupa desteptul care a scris articolul acesti carutasi care transporta sticcle sau fer vechi sunt tarani.mai documenteaza-te daca ai trecut prin scoala ca gisca prin apa .taranii sunt cei care trudesc ca ai tu si tot neamul tau mincare si bautura pe masa ca sa poti munci iar tiganii sunt cei care cara peturi,fura fer de unde gasesc fura tot ce prind nu au muncit in viata lor si nici nu vor munci vreodata si cit traiesc pe pamint nu vor plati nici o amenda.asta sa va fie clar,si nu mai scriti prostii ca nu -i frumos sa jignesti pe cel ce munceste pentru tine si neamul tau.

  • Ce rol joaca acest Ungureanu ca purtator de cuvint!De ce nu patruleaza pe strazi,sa dea si el amenzi?Asa sint platiti degeaba o multime de oameni care nu-si justifica locul de munca cu absolut nimic!Nichita,te-ai mai interesat de Politia Locala in ultimul timp,jumatate din salariati daca muncesc,restul(pilosii)freaca menta!De Dispecerat te-ai interesat ce se intimpla acolo?Rusine…!

Adauga un comentariu