Local

Politistii prind, pe zi ce trece, tot mai multi hoti de lemne

Publicat: 21 nov. 2018
1

Politistii din cadrul Sectiei numarul 6 Politie Rurala Pascani au oprit pentru control, pe DJ 281, în comuna Siretel, doua atelaje hipo, conduse de un tânar de 22 de ani, respectiv de un barbat de 35 de ani, ambii din comuna Siretel, care transportau material lemnos.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

În urma verificarilor efectuate de politisti, s-a constatat faptul ca acestia nu detin documente legale de transport, pentru materialul lemnos. Cei 2,150 metri cubi de material lemnos au fost ridicati de politisti, fiind predati reprezentantilor Ocolului Silvic Pascani. Cele doua persoane au fost sanctionate contraventional, în conformitate cu Legea nr. 171/2010.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Si politistii din cadrul politiei orasului Hârlau au depistat un tânar de 23 de ani, din orasul Hârlau, care transporta cu o autoutilitara material lemnos, fara a detine aviz de însotire. Cei 0,684 metri cubi de material lemnos au fost ridicati de politisti, fiind predati reprezentantilor Ocolului Silvic Hârlau. Tânarul a fost sactionat contraventional, cu amenda, conform Legii nr. 171/2010.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi
 

Comentarii
  • Prind „gainari” iar marile companii rad zilnic parti de munti. Din cauza lor lemnele de foc pt populatie sunt ffff scumpe iar padurile gem de copaci uscati ca de ex pe soseaua Iasi-vaslui. Am dat 1400 ron pt 3 metri cubi.

Adauga un comentariu