Local

Politistii rutieri au actionat in trafic. Zeci de permise de conducere retinute

Publicat: 04 ian. 2017
1
In perioada 2 – 3 ianuarie 2017, politistii rutieri au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteza, precum si pentru prevenirea depasirilor neregulamentare si conducerii autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice.
 
Au fost aplicate 348 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 114.125 de lei, dintre care 188 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 6 pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, iar 154 pentru alte abateri.
 
De asemenea, au fost retinute 26 de permise de conducere, retrase 3 certificate de inmatriculare si constatate 2 infractiuni la regimul circulatiei.

Citeste si: Iata averile noilor sefi din Politia Ieseana! Unii stau pe munti de bani, altii sunt ingropati pana in gat in datorii

 
Spre exemplu, un barbat de 43 de ani, din comuna Mogosesti, a fost sanctionat contraventional cu 2.500 lei amenda, fiindu-i retinut permisul de conducere in vederea suspendarii pentru o perioada de 90 zile, intrucat a condus un auto pe D.E. 583, in localitatea Letcani, cu viteza de 107 Km/h.
Adauga un comentariu