Local

Politistii rutieri ieseni au dat 39 de amenzi in trei ore!

Publicat: 10 sept. 2012
1

In cursul zilei de ieri, in intervalul orar 15:00-18:00, politistii Biroului Rutier Iasi au organizat si desfasurat o actiune pe raza municipiului Iasi, pe linia disciplinizarii si sanctionarii conducatorilor de vehicule care nu respecta regimul legal de viteza. Cu aceasta ocazie au fost aplicate 39 de sanctiuni contraventionale (viteza = 21, centuri = 8, telefonie = 2, lipsa acte = 3, ITP = 1, altele = 4) in valoare de 4830 lei, fiind retinute si 2 certificate de inmatriculare.

M. Maricel, de 54 de ani, din Iasi a condus un autoturism in regim taxi, pe strada Vasile Lupu, cu viteza de 70 km/h control radar si nu purta centura de siguranta. Autoturismul avea anvelopele fata uzate peste limita admisa de lege, iar conducatorul auto nu avea asupra sa atestatul profesional. A fost sanctionat contraventional cu suma de 560 lei si aplicarea a 4 puncte de penalizare, retinandu-i-se totodata certificatul de inmatriculare.

Comentarii
  • De ce nu verifica distinsii politisti de la circulatie calitatea pneurilor de la masinile care fac ***se zilnice IASI-CHISNAU? Ar avea o mare ,,surpriza”!!E mai usor sa stai la panda( in loc sa averizezi corespunzator, nu cu un singur semn pus ,fara o presemnalizare)si sa ti faci planul la amenzi pe o luna, intro singura zi!!! Ma refer la str.C. Negri.

Adauga un comentariu