Eveniment-Social

Polițiștii rutieri ieșeni au ieșit din nou pe drumurile publice. Acțiune pentru prevenirea accidentelor – FOTO, VIDEO

Publicat: 30 iul. 2021
Polițiștii rutieri acționează și astăzi pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere

Polițiștii rutieri acționează și astăzi pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere.

Activitățile vor continua și în weekend, iar scopul este de a fluidiza traficul rutier și totodată, de a conștientiza participanții la traficul rutier despre importanța respectării legislației rutiere și riscurile la care se expun atunci când nu respectă legislația rutieră.

Pe această cale, le reamintim participanților la trafic, respectiv conducători auto, pietoni și bicicliști, să adopte o conduită preventivă, să respecte legislația rutieră și indicațiile polițiștilor aflați în trafic!

În cadrul acțiunii de astăzi, în urma neregulilor constatate până acum, în aproximativ o oră, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale. De asemenea, au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Comentarii
  • Foame mare la buget ! nu mai sunt bani de salarii !, auzi la ei ” Actiune pentru prevenirea accidentelor” !, nu bai oameni buni !, statul si-a trimis cainii de vanatoare la produs !, o sa va incolteasca , o sa va sfasie de toti banii pana veti crapa intrun fel sau altul !, cine scapa va fi taxat oricum cu noile preturi , taxe si impozite umflate cat de curand

Adauga un comentariu