Magazin

Politistii s-au CRUCIT: Motivul bizar pentru care un SOFER nu a vrut sa opreasca la semnalul autoritatilor

Publicat: 14 oct. 2013
1

Randall Miller, un barbat de 31 de ani din Brunswick, Ohio, a fost arestat si urmeaza sa fie acuzat de mai multe infractiuni, dupa o noapte de pomina pe strazile orasului. Astfel, potrivit Mirror, un trecator a sunat la politie ca o masina SUV a fost la un pas sa il calce la sfarsitul lunii septembrie.

Politia a reusit ulterior sa dea de urma masinii care era condusa de Miller, acesta iesind de la un fast food McDonald’s. Cu toate acestea, atunci cand autoritatile au incercat sa il opreasca pe suspect, acesta a refuzat si a mai mers cativa kilometri inainte sa opreasca singur pe marginea unui drum, potrivit romaniatv.net. Cand a deschis usa, din interiorul masinii a venit un miros puternic de alcool, iar barbatul parea sa nu fie in stare sa vorbeasca coerent.

Barbatul a declarat ca ii pare rau, dar ca „era foarte beat si voia sa isi manance hamburgerul inainte sa fie oprit”. Mai mult, in incinta vehiculului s-au gasit numeroase beri deschise, in timp ce avea o alcoolemie de trei ori mai mare decat limita admisa.

Adauga un comentariu