Local

Politistul anului este iesean! Astazi va fi premiat la sediul Politiei din Bucuresti

Publicat: 24 mart. 2014

@ Inspectorul principal Corneliu Petru Ionita a fost desemnat politistul anului la nivelul IGPR, pe linia structurilor de actiuni speciale

Unul dintre luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale (SAS) a fost desemnat politistul anului. Inspectorul principal Corneliu Petru Ionita a fost invitat la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane, unde a fost premiat in fata colegilor din toata tara, pentru rezultatele deosebite pe linia structurilor de actiuni speciale. Ieseanul a fost numit politistul anului in urma interventiei sale de anul trecut, la atentatul cu bomba de la Universitate. Corneliu Petru Ionita a fost primul care a ajuns la fata locului si l-a imobilizat pe Oliver Stan, barbatul cu afectiuni psihice care a amenintat ca arunca in aer Universitatea Tehnica.

Citeste si: A fost ales politistul anului la Iasi si pe tara. A intervenit si in atentatul cu bomba de la Universitatea Tehnica

Anul trecut, Ionita a fost avansat in grad inainte de termen, tocmai datorita rezultatelor sale. „Toate masurile pe care le desfasuram sunt periculoase, nu doar cea de la Universitate. A fost, intr-adevar, o misiune de risc, dar impreuna cu colegii am dus-o la bun sfarsit”, a spus politistul. „E un politist care creste de la un an la altul, care invata mai multe si mai multe despre tot ce inseamna bombe si explozivi. E de apreciat”, a spus comisarul sef Toader Roman, seful SAS Iasi. Anul trecut, Ionita a participat la 17 controale tehnice de specialitate, a verificat trei colete suspecte si a efectuat noua prezentari de teme de specialitate. „E nevoie de anumite calitati pentru a fi un bun pirotehnist, iar Corneliu Ionita le are”, a declarat chestorul sef Ioan Scripniciuc, seful IPJ Iasi.loading...

Comentarii
  • Pe Oliver Stan , l-au imobilizat studentii ! b b Cand a venit militia….a venit doar sa-l salte pe nebun ! Ce pericol a infruntat militianul ??????

  • felicitari CORNELE,tine-o tot asa.nu lua in seama toate proastele care posteaza comentarii.nici dupa 24 de ani nu stie ca nu mai sint militieni.probabil e vreo prostituata care a luat amenda.fostul sef de la Siret

    • ASTA SIGUR A FOST UN MILITIAN.UN CALCUL ARTIMETIC SIMPLU,PENTRU VOI INGINERIE GENETICA,POATE DEMONSTRA CA MILITIENII SUNT CEI CARE AU PESTE 44 DE ANI.DAR ACUM SA NU-TI DAU MOTIVE SA CAUTI CALCULATORUL SA VEZI DACA TE INCADREZI.

  • Nu asociati numele acestei persoane fara niciun merit cu Serviciul de Actiuni Speciale.Stim cu totii cum a promovat,pile politice,singura lui legatura cu acest serviciu e ca a spalat masinile cativa ani acolo si inca le poarta uniforma cand face poze pana s-a gasit cineva de undeva sa-l avanseze ofiter.Nu pot sa cred ca prostia se premiaza la Iasi.Daca va amintiti de curand a fost iarasi avansat inainte de termen pentru ca era sa omare oameni in urma unui accident facut cu masina de politie in Letcani.Atunci fiind vinovat a mutilat oameni si a distrus mai multe masini,apoi l-au avansat .Cineva ori e senil ori vor sa faca un experiment letal cu acest om.Ajutati-l sa se opreasca altfel nu va imaginati ce va face cu voi cand va avea bata in mana.

  • felicitari Cornele, sa moara lumea de oftica. stiu pe cineva care nu o sa aiba liniste o perioada. Dar asta e, la mai mare. Iaca e si Moldova in frunte.

  • felicitari Cornele, sa moara lumea de oftica. stiu pe cineva care nu o sa aiba liniste o perioada. Dar asta e, la mai mare. Iaca e si Moldova in frunte.

  • Astazi e o zi mare ieseni,acest avorton a lui Moscalu va fi premiat,nu pentru ca merita ci pentru ca mafia conduce Romania.Nu cred ca cineva normal poate fi suparat sau invidios pe acest taranoi .Vad ca deja au inceput javrele sa ciuguleasca din palma,spera sa prinda si ei un os de la masa boiereasca,dar nu uitati ca acest dobitoc cu diploma de master pastreaza totul pentru el.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit