Magazin

Politistul Marian Godina s-a enervat cumplit. Ce a putut sa scrie pe Facebook

Publicat: 30 ian. 2016
1

Intr-o postare pe contul sau oficial de Facebook, politistul brasovean Marian Godina le aminteste colegilor ca atunci cand a inceput sa scrie in mediul online s-a trezit mustrat de superiori si doar simpatia si mobilizarea oamenilor l-au trecut prin cea mai mare umilinta, scrie voceatransilvaniei.ro.

„Mi-a placut ce a spus colegul meu acolo (intr-un reportaj la Digi24 – n.red.), dar l-as ruga sa imi spuna daca stie ce am patit eu cand am inceput, pe 16 august 2015, sa postez pe facebook intr-un mod amuzant si uman. Daca stie cum s-au mobilizat oamenii si mi-au luat apararea, dupa ce am trecut prin cea mai mare umilinta a vietii mele. Ei bine, drag coleg, daca nu eram eu si oamenii care au facut presiuni si petitii, voi ati fi postat si acum aceleasi mesaje seci si plictisitoare, in acelasi limbaj de lemn. Nu pentru ca nu ati fi stiut sa faceti si voi postari faine, ci pentru ca nu ati fi avut niciodata curaj.
In afara de aprecierile si multumirile oamenilor care ma urmaresc, nu am auzit macar un simplu multumesc din partea vreunei institutii, din contra, mi-au fost bagate bete in roate de cate ori s-a putut, iar acum, culmea, observ la stiri cat de mult v-ati modernizat voi. Felicitari!
Ma bucur ca vad ca aveti oameni care iau salariu pentru munca pe care eu o fac aici gratis, din timpul meu liber.
Tipic romanesc, unii se sacrifica, altii culeg laurii”, a scris Marian Godina.
Adauga un comentariu