National

Polițistul Marian Godină, suspect de COVID-19

Publicat: 29 oct. 2020
Marian Godină la volan
Polițistul Marian Godină

Joi, 29 octombrie, Marian Godină, polițist și scriitor, a anunțat pe o pagină de socializare că este suspect de COVID-19. Acesta a petrecut 24 de ore, la locul de muncă, alături de colegul său, care a realizat că nu mai are gust și nici miros.

Apoi, colegul a mers să își facă testul COVID-19 și a fost depistat pozitiv. Marian Godină a fost anunțat de DSP că va trebui să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile. Deocamdată, polițistul nu are niciun simptom și are o stare de sănătate bună.

Pentru a vedea dacă respectă măsura izolării la domiciliu, Godină este atent verificat de colegii săi polițiști.

„Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea niciun gust. Nici miros nu avea. S-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv.

Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am niciun simptom. E amuzant, totuși, când mă sună Poliția să ies la poartă”, a scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

Părerea lui Marian Godină despre cei care refuză să li se măsoare temperatura: „Cât de imbecil trebuie să fii?”

Recent, polițistul a reacționat dur cu privire la cei care nu acceptă să li se ia temperatura, atunci când intră în spațiile comerciale, subliniind că doar un imbecil s-ar certa cu paznicii în astfel de situaţii.

Pe timpul pandemiei, autoritățile au considerat că măsurarea temperaturii este o metodă eficientă de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

„Poate sună puțin urât, dar mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază din marile magazine. Nu din cauză că munca lor nu ar fi una nobilă, ci pentru că majoritatea, se vede clar, sunt pensionari și sunt nevoiți să lucreze în continuare. Dacă îi întrebi (eu de multe ori i-am întrebat) au lucrat prin fostele uzine, au avut meserii.

Iar la bătrânețe, în loc să se plimbe prin lume, pensia mică îi forțează să se angajeze. La vârsta lor să stai 8 ore în picioare, poate chiar mai mult, nu-i deloc lucru ușor.

Acum mă întreb, cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om, căruia șeful i-a spus că trebuie să ia temperatura persoanelor care intră în magazin?”, scria Marian Godină.

Cine este Marian Godină

Marian Godină este un polițist din Brașov, devenit celebru prin reacțiile pe care acesta le are în mediul online, privind diferitele evenimente, care se petrec în societate. El este și scriitor. A debutat cu lucrarea „Flashuri din sens opus”, însă a scris și „În misiune cu Marian”. Marile lui iubiri sunt soția sa, dar și alpaca Pablo, care și el este un îndrăgit personaj din cărțile sale, „Pablo, the alpaca. Scrisoarea”. Fiind o persoană cu mult umor, el a fost ținta într-un Roast din 2019, unde mai mulți stand-up-eri au făcut glume pe seama lui, într-un scop umanitar.

Comentarii
  • Iți este milă, cu un salariu de aproximativ 6000 de lei, poate mai mult după 24 ore, de câte ori ai schimbat masca cea neconforma pe care o porți? Ai calculat de câte măști ai nevoie timp de un an, află 365 sau 366, dacă înmulțim cu 2 cel puțin cât să fie corect aproximativ medical, gen Tătaru, costurile anuale se ridică la, calculati voi. Oricum stă acasă și i-a salar întreg. Multă sănătate

Adauga un comentariu