Local

Politistul prins beat la volan avea o alcoolemie de coma! Colegii lui se mira ca se mai tinea pe picioare

Publicat: 20 feb. 2014
1

@ Institutul de Medicina Legala a trimis raportul privind alcoolemia politistului prins baut la volan @ Chiar daca analizele sunt facute cu a doua proba de sange, pentru ca prima a disparut in conditii suspecte, rezultatul este ingrijorator de mare @ Ofiterul este in continuare in concediu medical, pentru ca a suferit o criza de anxietate

Ancheta in cazul ofiterului din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi, prins baut la volan, este departe de a se apropia de final. Petru Curelariu avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar rezultatul probei de sange este ingrijorator de mare, de 1,65 mg/l alcool pur in sange. Daca prima proba de sange nu s-ar fi pierdut fara urma, rezultatul ar fi indicat o alcoolemie mult mai mare, dat fiind ca a doua proba a fost data la o distanta de o ora de prima. Ofiterul este deja cercetat penal, iar la volan nu mai are voie sa se urce pana la finalizarea cercetarilor. In paralel, se investigheaza si disparitia probei de sange. Potrivit unor surse apropiate anchetei, principalul suspect este brancardierul care era pe tura in Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Sf. Spiridon. Petru Curelariu nu se afla la curent cu mersul investigatiilor care il privesc, pentru ca se afla in continuare in concediu medical. Acesta a suferit un atac de panica si s-a internat in spital, iar de atunci nu a mai luat legatura cu colegii sai.

Citeste si: Scandal fara precedent intr-un spital din Iasi! Iata secretele din spatele declaratiilor oficiale

„Cercetarile continua”, transmit reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Petru Curelariu a provocat un accident rutier pe data de 7 februarie, in zona capat CUG. Nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata sa, si a lovit autoturismul condus de o femeie. S-a luat la cearta cu aceasta si a plecat acasa ca sa ia asigurarea. S-a intors la fata locului si a continuat cearta pana a atras atentia unui echipaj de la Politia Rutiera care patrula prin zona. Ulterior, dupa ce a acceptat recoltarea de probe biologice, prima eprubeta cu sange a disparut din spital.

Citeste si: Ce cauta in Politie acest individ? A facut de rusine uniforma pe care o poarta!

Comentarii
Adauga un comentariu