National

Politstii de frontiera au prins 14 sirieni si iranieni la granita

Publicat: 02 sept. 2016
Paisprezece cetateni sirieni si iranieni, intre care patru femei si un copil, au fost prinsi, in noaptea de joi spre vineri, de politistii de frontiera din Timis, in apropierea granitei cu Serbia, in timp ce incercau sa intre ilegal in tara cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. Reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara arata, intr-un comunicat transmis vineri, ca, in noaptea de joi spre vineri, politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Sannicolau Mare au observat 11 persoane in apropierea frontierei cu Serbia, pe directia localitatii Beba Veche, scrie News.ro.
Cele 11 persoane – sase barbati, patru femei si un copil – au fost preluate de politisti si transportate la sediul Politiei de Frontiera, pentru cercetari. Si politistii de frontiera de la Lunga, judetul Timis, au prins, joi noapte, trei barbati care voiau sa intre ilegal in tara din Serbia.
„Persoanele in cauza au fost duse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga pentru cercetari”, arata Politia de Frontiera Timisoara. Cele 14 persoane nu aveau documente de identitate, iar in urma verificarilor politistii au stabilit ca sunt cetateni sirieni si iranieni, cu varste cuprinse intre 2 si 30 de ani. Acestia au declarat ca au plecat din Serbia cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. In cauza se fac cercetari pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele 14 persoane urmand sa fie predate unei echipe operative de la Serviciul Pentru Imigrari Timis, in vederea luarii masurilor legale.


loading...

Adauga un comentariu