Sporturi

Poloistii tricolori au pierdut si al doilea meci la Europene

Publicat: 17 ian. 2012

Naţionala de polo pe apă a Romaniei a fost învinsă de Spania cu scorul de 12-10 (4-4, 3-3, 3-2, 2-1), marţi, într-un meci din Grupa B a Campionatului European de la Eindhoven.

Meciul a fost unul foarte echilibrat, iar cele două echipe au mers cap la cap în prima sa jumătate (7-7), cand tricolorii au condus totuşi în majoritatea timpului. In primele două sferturi, ibericii au condus o singură dată, cu 5-4, dar în sfertul trei s-au desprins la 9-7. Romania a irosit în debutul ultimul sfert şansa de a egala la 10, ratand o aruncare de la 5 metri.

Pentru echipa noastră, antrenată de ungurul Istvan Kovacs, au marcat Cosmin Radu (2), Alexandru Matei (2 goluri), Alexandru Ghiban, Ramiro Georgescu, Tiberiu Negrean (2), Andrei Iosep, Nicolae Diaconu. Pentru iberici au înscris Albert Espanol, Blai Mallarach (4 goluri), Felipe Perrone, Ivan Perez, Guillermo Molina (3), Marc Minguell (2).

După ce a pierdut şi meciul de debut, cu Croaţia (7-10), Romania va întalni în următoarea partidă formaţia Muntenegrului, joi 19 ianuarie (21,30).loading...

Adauga un comentariu