BZI LIVE

LIVE VIDEO – Poluarea face ca organismul sa fie vulnerabil iar coronavirusul sa se propage mult mai ușor. Explicațiile fizicianului Silviu Gurlui la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 14 oct. 2021

Vineri, 15 octombrie 2021, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE este invitat conf. univ. dr. Silviu Gurlui de la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iași. Fizicianul va explica de ce temperaturile scăzute şi poluarea sunt doi factori importanţi de propagare a coronavirusului. În perioada verii există o intensitate ridicată a radiațiilor solare, acesta fiind motivul pentru care numărul de infectări scade. În schimb, în luna decembrie ne putem aștepta la momente cu adevărat dificile. De altfel, invitatul Irinei Zaharia va vorbi despre poluare și rolul pe care îl are în propagarea acestui virus.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu