Secretele istoriei

Pomohaci, chemat de urgenta in fata judecatorilor! Iar a calcat stramb

Publicat: 30 oct. 2017
3

Fostul preot Pomohaci este asteptat maine la Tulcea, pentru a da explicatii intr-un dosar deschis chiar de el impotriva Politei Rutiere.

Pe langa dosarul care are termen maine, Pomohaci mai este reclamant intr-un proces similar, la Targoviste. In ambele dosare, fostul preot solicita anularea sanctiunilor contraventionale primite de la agentii de criculatie. Vitezomanul Pomohaci se afla la volanul bolidului sau si atunci cand l-a remarcat pe strada pe minorul caruia i-a facut propuneri perverse. Preotul mergea cu bolidul lui prin oras, iar in momentul in care l-a vazut pe baiat, i s-au inmuiat genunchii si s-a imbujorat. Ce a urmat, e de-a dreptul halucinant…

Vezi si Un pustnic de la Muntele Athos a dezvaluit secretul! Ce sa faci ca sa vina binecuvantarea in casa ta

Pomohaci: Hai sa iti spun ceva! As putea sa am barbati, sa fie aici dupa masina si o remorcuta incarcata, as putea sa am barbati! Nu imi trebuie! Dar, inca o data, intre mine si tine a fost ceva special! Parca te-am asteptat din vesnicie! Ti-am mai spus o data si ai crezut ca zic nebunie! Tu stii cum ne-am intalnit noi?
Victima abuzului: Pe strada!
Pomohaci: Dar stii cum ne-am intalnit? Eu trebuia sa ma duc, sa ma intalnesc cu cineva, sa ma duc la spital, la mama doctorului…
Victima abuzului: Spuneti varianta dumneavoastra, sa vedem daca e aceeasi, ca apoi va zic eu. Continuati!
Pomohaci: Si m-am dus, eram cu Mariana, nu cu Mariana, cu doamna aia eram in masina, si am dus-o si am lasat-o la spital si, cand te-am vazut ca treci, am murit! Si am zis ca daca nu fac cunostinta cu baiatul asta, inseamna ca nu-s bun de nimic! Si te-ai uitat la mine si m-am uitat la tine! Si m-am dus la spital, am lasat-o pe doamna aia, dar iti dai seama…
Victima abuzului: Era dupa Pasti!
Pomohaci: Acum e anul de cand te stiu!
Victima abuzului: Era dupa Pasti, imediat dupa Pasti, anul trecut a fost in 14-15 aprilie! Deci, dupa Pasti! Si ai zis: Hristos a inviat! Eu am zambit: Adevarat ca a-nviat!
(…)
Pomohaci: Esti prea sensibil! Esti un barbat frumos sau, nu stiu, ca nu stiu ce! Ca nu esti… Nu esti dragut, esti frumos, ma! Esti frumos!
Victima abuzului: Stiu, dar asa ni! Sunt, dar nu prea!
Pomohaci: Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arati, nu mi-o arati?!
Victima abuzului: Pai, o sa v-o arat! Dar nu, nu asa, in masina, ca e aiurea si…
Pomohaci: Cand?
Victima abuzului: Intr-o zi! Saptamana asta! Sa v-o arat acum?
Pomohaci: Da, sigur!
Victima abuzului: Sa va arat ciocanul? Nu stiu, in loc sa-i zici ciocan, poti sa ii zici, nu stiu, daca sunteti preot, poate va simtiti naspa!
Pomohaci: Sa ii zici ciocan, ca eu stiu ce inseamna ciocan!
Victima abuzului: Eu stau cu dumneavoastra, incerc sa am relatie cu dumneavoastra, sa fie bine, dar am si eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…
Pomohaci: Inca o data! Nu o sa fii niciodata fara sa fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce stii sa faci! Inca o data, daca intre noi o sa fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te platesc pentru sex! Daca intre noi o sa fie o relatie de prietenie, atunci eu stiu ce am de facut, deci nu o sa trebuiasca sa imi ceri tu sau sa trebuiasca sa ma cauti tu, ca stiu eu ce am de facut pentru tine!

(Fragment din conversatia preotului cu minorul, publicata de www.ziardecluj.ro).

Adauga un comentariu