Local

Pompierii din comuna Miroslava intervin la un incendiu de vegetaţie uscată – EXCLUSIV

Publicat: 16 mai 2021
Un nou incendiu de vegetaţie uscată şi deşeuri vegetale a izbucnit în judeţul Iaşi

Un nou incendiu de vegetaţie uscată şi deşeuri vegetale a izbucnit în judeţul Iaşi astăzi, 16 mai 2021. Grămezile depozitate de la gospodăriile din zona au luat foc în satul Valea Adâncă, comuna Miroslava.

La faţa locului intervin de urgenţă pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Miroslava şi o autospecială de stingere, potrivit reprezentantatilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi.

Sursă foto: Arhivă.

Un alt incendiu a izbucnit în judeţul Iaşi

Tot astăzi, 16 mai 2021, s-a mai produs un incendiu. Pompierii au intervenit de urgenţă în jurul orei 11.50 în satul Prisecani, comună Prisecani.

Au fost redirecţionate doua autospeciale de stins incendiu, o autospecială de primă intervenție, o autocisternă transport apa, cu 17 subofiţeri de la Detasementul 2, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Comentarii
  • Nu au ars resturi vegetale au ars tone de deseuri aruncate pe câmp. Nu mai acoperiți puturile de la Serviciu Mediu din Primaria Miroslava care nu știu decât să ia cu japta taxa de salubritate în rest, stau în birouri. Niște incompetenți.

Adauga un comentariu