Local

Pompierii ieseni isi cauta avocat

Publicat: 06 oct. 2019
1

Sefii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Judetean (ISUJ) au apelat la conducerea Baroului Iasi, in cautarea unui avocat care sa reprezinte angajatii institutiei din Copou. Astfel, a fost publicata o cerere de selectie a ofertelor privind acest subiect.

Vezi si: EXPLOZIV! Un cunoscut avocat din Iasi vrea sa ingenuncheze una dintre cele mai mari companii din tara! Totul – dupa ce ar fi fost inselat!

Potrivit cererii, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Mihail Grigore Sturdza" al Judetului Iasi intentioneaza sa achizitioneze servicii de reprezentare juridica a cadrelor militare, pentru faptele savarsite de catre acestea in exercitarea, potrivit legii, a atributiilor de serviciu.

Mai exact, se doreste incheierea unei conventii-cadru cu valabilitate de la data semnarii, pana la data de 31 decembrie 2019. "In vederea achizitionarii serviciilor mai sus mentionate, asteptam transmiterea ofertelor de pret, avand in vedere aspectele precizate in caietul de sarcini. Cerintele sunt minimale si obligatorii, iar ofertarea unor servicii ce nu respecta acele cerinte atrage neconformitatea ofertei si, ca atare, respingerea acesteia", a precizat seful ISU Iasi, inspector-sef locotenent Ciprian Ionut Gradinaru. Acum, urmeaza ca reprezentantii Inspectoratului sa analizeze ofertele primite si sa decida care va fi avocatul ce va reprezenta institutia pana la finele acestui an.
 

Adauga un comentariu