Local

Pompierii ieseni la datorie. Cinci incendii in nici 24 de ore

Publicat: 04 ian. 2017
1
Pompierii ieseni au fost solicitati sa intervina la cinci incendii produse in judetul Iasi. Astfel, la data de 3 ianuarie, in jurul orei 18:59, Sectia de Pompieri Targu Frumos – P.L. Hirlau a intervenit in satul Zlodica, comuna Ceplenita, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta. Au ars aproximativ 55 de metri patrati, cat si mobilierul din bucatarie si dormitor, aproximativ 200 kg materiale textile si astereala din lemn a acoperisului. Cauza probabila a incendiului a fost jarul cazut din sistemele de incalzit.
Cateva minute mai tarziu, un alt incendiu a izbucnit la o casa din comuna Letcani. Detasamentul 1 de Pompieri a intervenit pentru lichidarea flacarilor produse la izolatia unui cos de fum. Cauza probabila a incendiului a fost cosul de fum amplasat sau neprotejat termic fata de materialele combustibile.
In aceeasi zi, Sectia de Pompieri Pascani a intervenit in comuna Harmanesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aproximativ 200 kg coceni de porumb. Din primele cercetari, flacarile ar fi pornit de la cativa copii care se jucau cu focul. De asemenea, pompierii pascaneni au mai intervenit in municipiul Pascani, pe strada Horia nr. 9, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. A ars un cablu electric si s-a deteriorat o parte din mobilierul din bucatarie. Un cablu electric defect sau neizolat corespunzator a fost cauza cea mai probabila a incendiului. 

Citeste si: EXCLUSIV: Incendiu la o casa din zona Dallas – FOTO, LIVE VIDEO

La data de 4 ianuarie 2017, ora 1:27, Detasamentul 1 de Pompieri a intervenit in municipiul Iasi, strada Fundac Armeana, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta. Au ars aproximativ 200 metri patrati din acoperisul tip sarpanta cu invelitoare din tabla si doua camere ale imobilului pe o suprafata de aproximativ 50 metri patrati. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii inchise.
Adauga un comentariu