Eveniment-Social

Pont pentru Admiterea în clasa a IX-a! Salonul Virtual al Ofertelor Educaționale 2021, organizat la Iași în aceste zile

Publicat: 12 mai 2021
Imagine de la o ediție a Salonului Ofertelor Educaționale derulat în Sala
Salonul Ofertelor Educaționale, un eveniment de tradiție pentru învățământul preuniversitar ieșean, preia în mod firesc limitările perioadei pe care o traversăm și își deschide pentru al doilea an consecutiv porțile, în format virtual, în perioada 11 - 14 mai 2021.

Pentru Admiterea în clasa a IX-a, la Iași are loc Salonul Virtual al Ofertelor Educaționale 2021. Organizatorii, Inspectoratul Școlar Județean Iași, în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași, își propun prin manifestări specifice să ofere un context favorabil unei decizii optime în alegerea traseului educațional. Acesta are loc în perioada 11 – 14 mai 2021

Salonul Ofertelor Educaționale, un eveniment de tradiție pentru învățământul preuniversitar organizatorii, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași, în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Iași, își propun, prin manifestări specifice, să ofere un context favorabil unei decizii optime în alegerea traseului educațional. Astfel, Salonul Ofertelor Educaționale promovează Școala ieșeană, reunind virtual instituții de învățământ din județul Iași și promovând ofertele de învățământ liceal, profesional, dual pentru anul școlar 2021-2022.

Viitorii absolvenți ai clasei a VIII-a, împreună cu părinții lor, sunt invitați la un maraton virtual

Viitorii absolvenți ai clasei a VIII-a, împreună cu părinții lor, sunt invitați la un maraton virtual care va cuprinde următoarele evenimente: 12 mai 2021, 14:00 – 15:00, webinar pentru elevi cu tema: „Profil de zbor”, susținut de profesori consilieri școlari; 13 mai 2021, 14:00 – 15:00, webinar pentru profesorii diriginți ai claselor a VIII-a cu tema: „Dirigintele – antrenor pentru succes. Bune practici în orientarea carierei”; conectare prin link aici sau live pe Facebook CJRAE Iași; 14 mai 2021, 14:00 – 15:00, webinar pentru părinți cu tema: „Părintele – antrenor pentru succes”, susținut de profesori consilieri școlari

Între 11 și 14 mai 2021 au loc „Porți deschise carierei” – webinarii de prezentare a unităților liceale și profesionale

Între 11 și 14 mai 2021 au loc „Porți deschise carierei” – webinarii de prezentare a unităților liceale și profesionale. Activitățile se vor desfășura conform unui grafic afișat pe site-urile www.isjiasi.ro și www.cjrae-iasi.ro. Salonul Ofertelor Educaționale constituie o experiență educațională nonformală, ce normalizează emoțiile și interogațiile elevilor gimnaziști oferind contexte de informare, oportunități de analiză a ofertei educaționale, secvențe de planificare a propriilor cariere, astfel încât aspirațiile tinerilor să devină realitate. Vizitarea galeriei ofertelor educaționale de către elevii claselor a VIII-a și părinții acestora se va putea realiza până la sfârșitul anului școlar, oferind fiecărui elev oportunitatea de a alege ce i se potrivește.

Adauga un comentariu