National

Ponta a mintit in legatura cu suspendarea lui Marga

Publicat: 05 iul. 2012
1

Ministrul Afacerilor Externe a fost anuntat de catre Administratia Prezidentiala ca va fi suspendat daca nu trimite toate documentele aferente numirii unor ambasadori, in special a celui propus pentru Roma, a declarat premierul Victor Ponta. „In timpul acestei intalniri (cu oamenii de afaceri prezenti la Camera de Comert – n.r.), am avut o discutie telefonica urgenta cu ministrul Marga, care m-a informat ca pe problema unor ambasadori care au fost audiati si au primit vot negativ in comisiile de politica externa, de la Cotroceni i s-a transmis ca daca nu trimite toate documentele – este vorba in special de ambasadorul de la Roma, daca am inteles bine, din scurta discutie – va fi suspendat pentru ca nu isi indeplineste indatoririle.”

Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat, pentru MEDIAFAX, intrebat despre faptul ca premierul Victor Ponta a spus ca a aflat ca Traian Basescu tocmai il lasa fara ministrul de Externe, ca nu stie despre ce este vorba. Chestionat daca a avut vreo discutie cu premierul sau cu presedintele Traian Basescu privind o eventuala suspendare a sa din functie, precum si despre reprosurile care i-ar fi aduse, Marga a spus ca nu a avut nicio discutie pe aceasta tema si ca nici nu intelege despre ce ar fi vorba.
Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca Presedintia „nu a facut niciun demers impotriva” ministrului Afacerilor Externe, Andrei Marga.

Comentarii
  • Minte ,manipuleaza, incerca sa pacaleasca toata lumea cu nonsalanta PUBERTNULUI INTARZIAT, cu credinta ca va fie iertat de fiecare data.
    Un individ fara cei ,,sapte ani de acasa’, micinos si fudul. Si-a agatat de coada masterate, doctorate ca si cum ar avea coada de soparla si o poate lasa cand vrea si unde vrea.
    PACALICI , MACAC nesuferit , tupeist , cu veleitati de golan de cartier.

  • Mai pesedistilor, cu ce mai sariti in apararea mincinosului si plagiatorului? Ce mai inventati? Ce mai scuzati? Creiere spalate de antene! Dezgustator.

Adauga un comentariu