National

Ponta: Basescu se agata disperat de Iohannis, sperand sa nu ajunga la inchisoare. Nu iese Iohannis si probabil va ajunge acolo

Publicat: 14 nov. 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca speranta lui Traian Basescu ca va iesi presedinte Klaus Iohannis si el nu va ajunge in inchisoare este ”desarta”, pentru ca acesta nu va castiga alegerile.

„Daca cumva cineva uitase, in aceasta seara ati vazut fata urii, a rautatii, a dezbinarii care ne-a condus in ultimii zece ani. Ati vazut cum arata ura, cum arata disperarea pentru ca domnul Basescu mai are doua zile. L-ati vazut disperat, l-ati vazut urandu-ne pe noi, pe toti romanii, l-ati vazut facand campanie electorala pentru Klaus Iohannis, singura lui speranta ca nu va ajunge in inchisoare, pentru ca Traian Basescu se agata disperat de el (…) si atunci a facut un apel poate iese Klaus Iohannis si el scapa de inchisoare. Speranta domnului Basescu ca iese Klaus Iohannis si el nu ajunge la puscarie este desarta. Nu iese Iohannis si probabil va ajunge acolo”, a spus Ponta, la Palatul Parlamentului.loading...

Comentarii
  • Ponta crede ca aruncind co prafuri a la, basescu , va face mare vrajeala ? Daca ar fi un om normal si-ar da seama ca debiteaza doar prostii . Chiorul nu v-a face puscarie pentru ca nu are fapte iar dosarul flota in care au fost peste o suta de inculpati au fost declarati nevinovati. Daca acei oameni au fost nevinovati crde cineva ca al o suta unu v-a fi condamnat ? Probabil ca dosaru se va judeca pentru ca basescu a avut imunitate dar dar nu se poate da alt deznodamind fata de ceilanti ci se v-a clasa acest dosar.Asa ca nu ne mai minti tovarase ponta.

  • o tara de retardati, sclai, iobagi, pesionari tradatori, parsivi, lasi exact pe placul si stilul comunistilor si a cimei rori de azi.votati cu ciuma rosie ponta!

Adauga un comentariu