National

Ponta confirma intalnirea cu Blair. Vezi despre ce au discutat

Publicat: 05 dec. 2014

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a confirmat ca s-a intalnit, vineri, cu fostul prim-ministru britanic Tony Blair, precizand ca a discutat despre situatia actuala si despre ce crede acesta ca este bine ca el sa faca in continuare, dupa alegerile prezidentiale pierdute in fata lui Klaus Iohannis.

„Am discutat ce am discutat si cu alti oameni pe care-i consider prieteni din afara tarii, primministri sau fosti prim-ministri: despre situatia actuala si despre ce cred ei ca ar fi bine sa fac. Am vorbit despre ce este de facut in viitor, ma bazez pe oameni cu experienta pentru a incerca sa identific acele elemente care tin de agenda 2015-2016″, a spus Ponta.

Citeste si Victor Ponta: Iau in calcul demisia din fruntea Guvernului

Vineri dimineata, surse oficiale au declarat agentiei MEDIAFAX ca fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Ultima intalnire a celor doi a fost in octombrie anul trecut, tot la Bucuresti, dupa ce in vara aceluiasi an cei doi au mancat impreuna la un restaurant din apropierea sediului PSD.

Seful Guvernului declara atunci ca a discutat cu Blair despre ce se va intampla in Europa si ca a primit multe sfaturi bune.

Citeste si Victor Ponta ia in calcul retragerea de la PSD

Ponta a adaugat ca Tony Blair ramane modelul sau in politica, mai ales dupa cate sfaturi bune a primit din partea acestuia.

Tony Blair este in prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind insarcinat de catre secretarul de stat american John Kerry sa elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului si atragerea investitiilor private in Cisiordania.loading...

Adauga un comentariu