National

Ponta: Daca sase judecatori CC decid ca referendumul e invalid, vom respecta hotararea

Publicat: 20 aug. 2012
Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, dupa sedinta USL, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, ca in mod evident USL va respecta decizia CC de maine daca sase dintre cei noua judecatori vor hotari ca referendumul este invalid, informeaza agentia de stiri Mediafax.
„Daca maine, cu sase judecatori, se decide ca referendumul e invalid, este evident ca vom respecta aceasta decizie”, a spus Ponta.
El a mentionat ca nu face speculatii referitoare la o eventuala decizie a CC luata cu cinci la patru, precizand ca legea cere un vot de sase la trei, in conditii de cvorum.
„Nu facem speculatii. O sa avem comunicarea Curtii. E sase la trei pentru invalidare? Sigur. Se intruneste Parlamentul, se citeste decizia si se publica in Monitorul Oficial”, a spus Ponta.
Premierul Victor Ponta si-a manifestat convigerea ca CC va lua o decizie legala, el facand trimitere la Legea Curtii care implica si o conditie de cvorum.


loading...

Comentarii
    • Mai gunoiule care esti jane. Esti si tu un copil mic fara aparare care isi da cu parerea la pubertate. Vezi ca te asteapta mata in statie so iei de la munca patriotica pe cinci mil. Sau mata lucreaza la PD-L cumva? Daca o sa fie „9 la zero” cum zici tu mai obositule, o sa muriti toti PD-Listi. Revolutia se va repeta. Noi suntem foarte multi. Nu inseamna ca daca sau dus SAPTE MILIOANE si au pus stampila pe DA sunt USL-isti. Poate eu is cu PPDD? Ai de unde stii? sau nus cu nimeni dar pur si simplu il urasc pe Basescu. Care e problema? Trebuie sa plece, si o sa plece FORTAT.IN TIMP CE TU O SA COMENTEZI PE BZI, SUTE DE OAMENI II VOR ANIHILA PE TOTI PD-LISTI.

      • Aceii sapte mil de oameni ea dat lui mamika ta la **** si M.U.E ,SI AI ESI TU MIC PARCIOS CE ESTI SA TE BAGI SUB BURTA LUI PONTA SI SO PLAGIEZI PE MAMIKA TA RAZBOINICULE,TRECI SUB BURTA LUI ILESCU SI CHEMATI MINIERII,SA VA AJUTE ORDINARILOR

        • Trebuie sa il intelegem pe acest copil ca e frustrat tare si are nevoie de educatie.. O bataie soarta cu moartea ar merita. Te-as pune sa faci zece flotari dar stiu ca nu poti 🙂 mai ai de crescut copilas. Iti place sa io lingi lui Basescu asa in stil HARDCORE! Sclavule care esti ! SCLAVULE ESTI DOAR UN SCLAV BASIST ASTA ESTI ! CONSTIENTIZEAZA. TE IEI DE PSD INSEAMNA CA ESTI SCLAV PD-L SI TOT ASA 😉 TOTI SUNTETI NISTE SCLAVI. NU GANDITI DE ASTA PICATI BAC-UL DE PROSTI CE SUNTETI.

Adauga un comentariu