National

Ponta, despre plata facturii lui Cioaba: Dificil sa se sprijine pe noi

Publicat: 19 aug. 2013
1

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminica seara, despre cererea familiei Cioaba, care cere bani de la Guvern pentru plata unei facturi de 350.000 de dolari la spitalul din Turcia unde s-a stins regele autointitulat al rromilor.

Liderul USL a amintit ca nu este vorba despre o familie cu posibilitati reduse, ba din contra, una instarita si care face parte dintr-o comunitate unita, insa a spus ca, in masura in care va fi legal si financiar posibil, Guvernul va ajuta cat va putea.

 „M-au informat ministrul de Externe si domnul Arafat despre problemele care au aparut in Turcia cu plata acelei facturi. Orice cetatean roman, eu nu fac deosebire daca e rege sau nu, in masura prevazuta de lege si in masura posibilitatilor, incercam sa ii ajutam. E o suma foarte mare. Din banii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate exista un sistem din care se sprijina pe anumite criterii. Atat cat se poate face pentru orice cetatean al Romaniei, facem cu drag”, a spus Ponta, la Antena 3.

Comentarii
 • AUZI LA EI! GUVERNU ARE OBLIGATIA SÅ DEA BANI CÅ E-AU VOTAT. SÅ VÅ DEA LA M-U-I-E! ROMINII PLÅTESC TAXE SI INPOZITE SI VOI AVETI AVERI FÅCUTE NUMAI PRIN JAF, CERSIT, FURT SI TOT FELU DE ESCROCHERI

  • PE VOI SE POT SPRIJINII MANAGERII PRIVATI DE LA CFR , CARE IAU BANII DEGEABA DE LA STAT !!!!!
   “Conducerea CFR Călători, societate aflată în pragul colapsului financiar, ţine la secret planul de management adoptat în urmă cu două luni. Deşi secret, planul nu a generat până în prezent nici o soluţie salvatoare pentru companie. Nici Guvernul nu are idei în această privinţă şi a apelat la singurele metode de creştere a veniturilor pe care le cunoaşte: scumpirea biletelor de tren cu 10% începând cu 1 septembrie, urmată de disponibilizări ce vor fi anunţate tot luna viitoare. De altfel, conducerea CFR Călători nu a făcut publice nici datele financiare pe primul semestru al anului în curs”
   Interesant ca managerul Dorobantu , primeste salariu de cateva mii de euro lunar, deci la salariu, inainte , la performante , inapoi !
   Bravo dl. Dorobantu Valentin , cat o sa-ti mai mearga, ca la salariati le-ai luat si aerul ?

  • statul numaidecat trebuie sa plateasca factura ca nu de asta boratura a platit taxele la stat ca orice cetatean cinstit, inclusiv CAS-ul

 • fara a fi rautacios,dar cand vezi cata nesimtire zace in etnia asta urata in toata lumea,te ingrozesti.cu atata avere peste doua milioane de euro,cu proprietati,aur si ce naiba mai au,vin sa ceara statului,sa le plateasca datoriile.acu arat la tv cum ciurde,hoarde de tigani sau dus in antalia sa stea pe capul turcului.grteoasa natie.

 • Ce frumos actioneaza tiganii astia borati! Si ma mai critica lumea ca-s rasista. Pai daca muream eu sau alt no name acolo? Eram arsi si pa la revedere. In schimb tiganii se vor trage de cap, vor ridica poalele pe acolo, vor face un mare circ si vor fi ajutati in final! Rusine!

 • BANI PENTRU SICRIU PLACAT CU AUR AU, SI NU AU BANI SÅ PLÅTEASCÅ SPITALU?F-U-T-U-I IN GURÅ DE RÅ-PÅ-NO-SII, INFRACTORII EUROPEI SI A ROMINIEI. M-U-I-E, M-U-I-E, M-U-I-E, FÅRÅ NUMÅR, FÅRÅ NUMÅR, FÅRÅ NIMÅR

 • PIRANDA BOR-CO-IU-LUI VREA CA CIO-RO-IU SÅ FIE ASEZAT IN SICRIU CU CURU IN SUS CA SÅ FIE PUPAT IN FUNDULET DE TOTI CARE VOR VENI SÅ-SI IA RÅMAS BUN DE LA EL

 • RUSINE DOMNULE PREMIE!
  CETATENII ASTIA PLATESC TAXE SI IMPOZITE?NU……..
  SI ATUNCI CE SA LE DAI?DACA VREI SA DAI CEVA DA DE LA TINE DIN BUZUNAR,NU DIN BUGETUL STATULUI,DIN BANII ROMANILOR……
  MAI POTI SA UMILESTI TARA ASTA?
  ASTA E INSTIGARE LA REVOLTA…..A ROMANILOR.
  RUSINE DIN NOU!!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu