National

Ponta facut COMUNIST

Publicat: 25 mai 2012
1

Europarlamentarul PDL Cristian Preda isi face datoria fata de partid si il ataca din nou pe premierul Victor Ponta. Preda este de parere ca Victor Ponta ”vadeste o agresivitate pe care nu a mai cunoscut-o Romania postcomunista”, demna de perioada lui Petru Groza, referindu-se la criticile premierului la adresa Avocatului Poporului si CCR.

Victor Ponta a atacat astazi cu violenta Curtea Constitutionala, nemultumit fiind de decizia acesteia in chestiunea banilor pentru primari acordati de MRU. Premierul si-a extins atacul si la adresa Avocatului Poporului, intrucat acesta e cel care a depus plangerea la CCR in privinta ordonantei de urgenta adoptate de guvernul Ponta. Curtea Constitutionala si Avocatul Poporului stau de-acum alaturi de alte institutii – am in vedere, in primul rand, Parlamentul si Presedintia – pe care Ponta le trateaza cu dispret partizan, fiindca in fruntea lor nu se afla uselisti”, sustine Preda pe blog.

”Niciunul dintre premierii de dupa 1989 nu s-a mai plasat intr-o opozitie atat de radicala cu predecesorul sau, ca si cu ceilalti demnitari ai statului de alta culoare politica. Nici macar Petre Roman, cel dintai sef de guvern post-revolutionar, nu vorbea despre trecut sau despre adversari cu atata ura cum face actualul ocupant al Palatului Victoria”, afirma fanul lui Mihai Razvan Ungureanu.

”Ca sa gasim un premier care sa vorbeasca despre predecesorii in functie si despre adversari sau ceilalti demnitari la fel cum vorbeste Ponta trebuie sa coboram pe firul istoriei pana la… Petru Groza. Recititi declaratiile celui dintai premier comunist si veti regasi aceeasi retorica radicala si aceleasi amenintari la adresa institutiilor neaservite guvernului ca in cazul de fata. Iata de ce mai degraba decat “micul Titulescu”, cum i-a spus patronul sau politic Adrian Nastase, cred ca Victor Ponta merita numele de “micul Groza””, conchide pedelistul.

Sursa: cotidianul.ro

Adauga un comentariu