National

Ponta: Ieri seara m-a sunat Antonescu sa-mi spuna „La multi ani! „, in seara asta il sun eu

Publicat: 21 sept. 2012

Premierul Victor Ponta le-a spus, astazi, jurnalistilor, ca a fost sunat de presedintele Senatului, Crin Antonescu, ieri seara, acesta urandu-i „La multi ani!”, presedintele PSD adaugand ca in aceasta seara il va suna el pe presedintele PNL, pentru a-i intoarce urarile, informeaza agentia de stiri Mediafax.

„Am vorbit, sigur ca da. Aseara m-a sunat dansul sa-mi spuna ‘La multi ani!’, asta seara il sun eu sa-i spun ‘La multi Ani'”, a spus Ponta, intrebat daca a vorbit cu liderul PNL Crin Antonescu, pentru a-i face urari cu ocazia zilei de nastere.

Ponta a mai spus ca intelegerea dintre el si Antonescu este sa se sune si sa-si ureze in seara zilei in care fiecare isi serbeaza nasterea.

Intrebat daca si-au facut cadouri, Ponta a spus ca, atat pentru el, cat si pentru Antonescu, victoria in alegeri reprezinta cadoul dorit.

„Avem amandoi acelasi cadou, sa castigam alegerile”, a spus Ponta.

Ponta a implinit, ieri, 40 de ani, liderul PNL Crin Antonescu implineste, astazi, 53 de ani, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu va implini, sambata, 44 de ani.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu